İşte Benim Stilim Ünlüler başlıyor.  Yeteri kadar ünlü bulunamayınca İşte Benim Stilim Ünlüler'in adı İşte Benim Stilim 2016 olarak değiştirildi. İşte Benim Stilim 2015 yarışmacısı Aslızen kimdir kaç yaşında?  Aslızen'i merak edenlere İşte Benim Stilim 2016 kadrosunun güçlü ismi Aslı Zen hakkında bilgiler veriyoruz. Aslızen aslen nereli, boyu ve kilosu kaç? Biyografisi nedir? İşte Benim Stilim 2016 yeni yarışmacı Aslızen hakkında merak ettiğiniz her şey bu sayfada!


TV8 izleyicilerinin merakle beklediği İşte Benim Stilim 2016 yarışmacıları belli oldu. Size İşte Benim Stilim 2016 yarışmacılarını tanıtmaya devam ediyoruz. Aslı Zen yeni sezonda İşte Benim Stilim ile ekranlarda yarışmacı olarak bulunacak.

Aslızen kimdir?

Aslı Zen, 1977 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. 17 yaşında iken annesini bulmak ve şarkıcı olmak için evden kaçan Aslı Zen'in hayatı sonrak dönemde tamamen değişti. Oldukça zor bir çocukluk ve ilk gençlik dönemi yaşayan güzel yarışmacı Aslı Zen; Rumelihisarı’nda bir barda müzik yaparak, şarkı söyleyerek ve gece çalışmalarıyla kariyerine başladı.

İşte Benim Stilim 2016 Aslızen kimdir?


Rumelihisarı’nda Eylül Bar’ın sahibi olan Ayten Hanım; şarkıcı Aslı Zen’i manevi evladı olarak kabul etmiş ve tanıştıkları günden beri onu koruma altına almıştır.


İŞTE BENİM STİLİM 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

İşte benim stilim Aslı Zen


Arif Sağ ile ilk halk konserine yedi yaşında iken çıkan Aslı Zen; 14 tane dizi filmde de rol alarak oyunculuk kariyeri oluşturdu. Profesyonel müzik hayatına 23 yaşında iken başlayan Aslı Zen; 2008 yılında ilk albümü “Şerefe” ile dinleyicisine erişti.


2012 yılında ikinci stüdyo albümü Işık ile dinleyicisi ile buluşan Aslı Zen’in 2015 yılında çıkardığı Rüyalar isimli bir albümü daha vardır.