Seri katil Atalay Filiz'in güzeller güzeli avukatı Vildan Yirmibeşoğlu sosyal medyada olay oldu. 3 kişinin katilinin güzel avukat Vildan Yirmibeşoğlu tarafındann savunulacak olması şok etkisi yarattı. peki Vildan Yirmibeşoğlu kimdir, kaç yaşında, evli mi, çocuğu var mı? Vildan Yirmibeşoğlu kaç yıllık avukat, başarılı mı, osyal medya hesapları ve facebook twitter instagram fotoğrafları haberimizde.

3 kişinin katili Atalay Filiz bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde İzmir'de yakayı ele verdi ve İstanbul' getirildi. Atalay Filiz'i ilk başta savunacak avukat bulunmasa da daha sonra güzeller güzeli bir avukatın savunacağı öğrenildi.

Seri katil Atalay Filiz'in avukatlığını Yirmibeşoğlu Hukuk Bürosu sahibi Vildan Yirmibeşoğlu yapacak olması sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

Şimdi herkes güzel avukat Vildan Yirmibeşoğlu'nun kim olduğunu merak ediyor. Peki gerçekten kimdir bu Vildan Yirmibeşoğlu... İşte tüm detaylar...

Vildan Yirmibeşoğlu

Vildan Yirmibeşoğlu Kimdir? 

Vildan Yirmibeşoğlu aslınd kamuoyunun çok yakından tanıdğı bir isim. Kadın cinayetleri ve kadına şiddetle ilgili konularda sık sık ulusal tv kanallarında boy gösteren güzel avukat başarılı savunmalarıyla dikkat çekiyor.

İstanbul'da doğan Vildan Yirmibeşoğlu orta öğrenimini Kadıköy Koleji ve Doğuş Koleji’nde tamamlamış. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Vildan Yirmibeşoğlu yüksek lisansını da yine İstanbul Üniversitesi’nde yapmış. Halen İstanbul Barosu Avukatı olan Vildan Yirmibeşoğlu  beş yıl süreyle yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak Bilgi Üniversitesi’nde görev almış.

Vildan Yirmibeşoğlu

Atalay Filiz'in avukatı Vildan Yirmibeşoğlu TCK Kadın Çalışma Grubu’nun basın sözcülüğünü gerçekleştirdi. Bilirkişi sıfatıyla iki yıl üst üste Avrupa Parlamentosu’na davet edildi. Üç yüz Ağır Ceza dava dosyasının analizi olan “Toprağa Düşen Sevdalar” adlı kitabı kaleme aldı.


Avukat Vildan Yirmibeşoğlu 2011 yılı itibari ile serbest avukatlık yapmakta olup, birçok hukuki ihtilafın yanı sıra özellikle dijital medya suçları davalarını takip etmektedir. Halen Yirmibeşoğlu Hukuk bünyesinde İnternet / Bilişim Suçları, Ceza Hukuku, Medya ve Basın Hukuku, Aile Hukuku, Sözleşme Hukuku, İdare Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, Tüketici Hukuku, İnsan Hakları Hukuku (Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Davaları) gibi alanlarda danışmanlık ve dava takibine devam etmektedir.