11 Nisan 2016 Pazartesi günü ATV yayın akışında neler var. D Smart 25. kanalda yer alan ATV de bugün gündüz kuşağında ve akşam kuşağında çok önemli programlar yer alacak.

Güne Melih Altınok'la Güne Başlarken programı ile başlayacak olan ATV seircileri hemen ardından saat 10'da ise Müge AnlıFaili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam edecek.

Müge Anlı'nın programı biter bitmez sırayıNihan Günay alacak veNihan Günay'la Gün Ortasında günün gelişmeleri ve son dakika habeleri yayınlanacak.

Aşka dair umutlarımızı her daim yeşerten Türkiye'nin en sevilen programı "Esra Erol'da" atv'de hafta içi her gün karşınızda. Bugüne kadar yüzlerce mutlu yuvanın kurulmasına vesile olan ve 9 sezondur ekranlarda yerini alan Esra Erol, gelin ve damat adaylarıyla bu programda buluşuyor. Yine, en çok izlenen evlilik programı olmayı başararak ekranda fırtınalar estiriyor. "Esra Erol'da" hafta içi her gün atv'de!

Kırgın Çiçekler'de Neler Yaşanacak?

Nazan şikayetçi olmayınca serbest kalan Cemre, kızlarla kavga ederek yurdu terk etmek ister. Seher'in şartlı tahliyesi Meral'i sevince boğar. Toprak, bütün öğrencilerinin önünde Feride'ye evlenme teklif eder. Kemal'e boşanma davası açan Mesude, Kemal'in bütün ısrarına rağmen kararlıdır. Selin ile kavga eden Banu merdivenlerden düşer. Kader, Selin'i suçlayınca Güney'i karşısında bulur. Cemre'nin mirasını öğrenen Zeyno ise Nazan'ı köşeye sıkıştırır...

KEHRİBAR 4. Bölüm Özeti

Orhan canı pahasına da olsa, sevdiğini, Leyla'yı ateşin içinden, ölümün pençesinden çıkarmak için çabalar. Ona pusu kuranları, Leyla'yı ölüm döşeğine yatıranları bulmak için yemin eder. Ölüm, Leyla'nın ve Orhan'ın yanı başında gezmektedir. Musa ve Cemil ise, kurdukları hain pusunun izlerini silmek için çabalarlar. Orhan, döndüğünden beri üst üste gelişen olaylar sonunda polisin de dikkatini çekmiştir. Organize suçlar bürosundan Başkomiser Yıldırım, hem Orhan'ı hem de Musa'yı ziyaret eder. Mudanya'nın ikiye bölünmesi yetmemiş, şimdi de polis devreye girmiştir. Orhan Yarımcalı'nın kestiği racon, her geçen gün efsaneleşerek büyür. Gemlik eşrafından, Yarımcalı'nın yanına yoldaş olarak gelenler olacaktır. Orhan, bir yandan Leyla'nın hayatı için endişe ederken bir yandan da pusuyu atanların peşinden gider, cenaze sayısı gün geçtikçe artmaktadır.