İşte Benim Stilim All Star’da Ayşegül Doğan fırtınası esiyor. Cuma günü Kemal Doğulu’nun “herkese saldırıyorsun yeter artık” sözlerine rağmen Ayşegül Doğan tutulamıyor. Ayşegül Doğan alakazı bir şekilde çanta taşımayı Gülşah’dan öğrendiniz deyince kıyamet koptu.

Ayşegül Doğan lafı ortaya attıktan sonra bu defa da “sizi dinlemek istemiyorum” dedi.

İsveç doğumlu olan kızların yaşı 27! Aycan Şencan ve Nurcan Şencan kardeşler isimleri kadar ikizlikleri de konuşuluyor. Çok benzemedikleri iddaa edilsede ikiside seksilikte yarışacak gibi duruyor. Aycan Nurcan Şencan kardeşler yeni projelerde olacakken İşte Benim Stilim All Star kırmak istemediler. Aycan Nurcan Şencan programın 4 günlük bölümünde terk etmeleriyle dikkat çektiler. Ancak geri dönüyorlar.

Güzellikleri ve sakin tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken ikiz kardeşler 27 yaşında. İsveç doğumlu olan genç kızlar uzun bir Amerika'da ikamet ettikten sonra Türkiye'ye dönme ve burada yaşama kararı almışlar.

Nurcan Şencan grafik, Aycan Şencan ise oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Alışverişe olan düşkünlükleri bilinen ikizlerin anneleri bir moda tasarımcısıdır.

Daha çocuk yaşta annelerinin defilelerine çıktıklarını söyleyen ikiz kardeşlerin moda ile yakınlıklarının sebebi de bu durum. Bu Tarz Benim'in 1. sezon kazananı AYcan Nurcan Şencan Kardeşler oldu. Yapılan oylamada ikizlerin birinci olduğu anlaşıldı.

Aycan Nurcan Şencan kardeşler

TV8 İşte Benim Stilim ilk sezon yarışmasının birincileri Aycan Nurcan Şencan kimdir?

All Star kadrosunda olmaması düşünülemeyen ilk sezonun şampiyonları Aycan Nurcan kardeşlerin All Star kadrosunda da yine çok başarılı olacağı öngörülüyor. Aycan Şencan kimdir? Nurcan Şencan kimdir? Güzellikleri ve sakin tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken ikiz kardeşler 27 yaşında. İsveç doğumlu olan genç kızlar uzun bir Amerika'da ikamet ettikten sonra Türkiye'ye dönme ve burada yaşama kararı almışlar. Nurcan Şencan grafik, Aycan Şencan ise oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Alışverişe olan düşkünlükleri bilinen ikizlerin anneleri bir moda tasarımcısıdır. Daha çocuk yaşta annelerinin defilelerine çıktıklarını söyleyen ikiz kardeşlerin moda ile yakınlıklarının sebebi de bu durum.

İşte Benim Stilim All Star'in 1. sezon kazananı Aycan Nurcan Şencan Kardeşler oldu. Yapılan oylamada ikizlerin birinci olduğu anlaşıldı. TV8 İşte Benim Stilim'in hem sempatik hem de tarz ikilisi Aycan Nurcan kardeşler TV8 İşte Benim Stilim All Star kadrosunda da yer alıyor. Yeni sezonda podyumda tekrar seyredebileceğimiz Şencan kardeşler şıklıkları ve güzellikleriyle dikkat çekiyor.