TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilk günden itibaren ilgiyle takip edilen İşte Benim Stilim All Star yarışmasının başarılı kızları Aycan Nurcan Şencan kimdir? İşte Benim Stilim All Star izleyicilerinin ikizler olarak bildiği Aycan Şencan ve Nurcan Şencan kardeşlerı kimdir.

İşte Benim Stilim eski şampiyonları ola ikizler yani Aycan ve Şencan güzellikleri ve stilleriyle adeta izleyenleri büyülüyor. Peki İşte Benim Stilim All Star yarışmasının stil kızları Aycan Nurcan Şencan kimdir? İşte Benim Stilim birincileri Aycan Nurcan Şencan hayatları biyografileri Aycan Nurcan Şencan kaç yaşındalar?

Aycan Nurcan Şencan'ın instagram hesapları google'da en çok yapılan aramalar arasında yer alıyor. İşte Benim Stilim All Star'da yarışnan Aycan Nurcan Şencan nereliler? Aycan Nurcan Şencan ikilisi geçtiğimiz sezonda nasıl şampiyon oldu? Sizler için haberimizde derledik. İşte Detaylar...

İşte Benim Stilim'in hem sempatik hem de tarz ikilisi Aycan Nurcan kardeşler İşte Benim Stilim All Star kadrosunda da yer alıyor. Yeni sezonda podyumda tekrar seyredebileceğimiz Şencan kardeşler şıklıkları ve güzellikleriyle dikkat çekiyor. Öykü Serter'in sunumunu yaptığı yarışmada sakinlikleri ve güzellikleriyle ön plana çıkarak SMS oylaması sonucunda finalde 1.liğe ve 100 bin tl lik büyük ödüle ulaşan Aycan Nurcan kardeşler, yeni sezonda tekrar TV8 ekranlarında olacak. Aycan Nurcan Şencan kardeşler fotoğrafları görmek için TIKLAYINIZ İkiside 27 yaşında olan sempatik kardeşler, İsveç doğumlular.

Aycan Nurcan Şencan kardeşler

Uzun bir Amerika serüveninden sonra Türkiye'ye dönüş yapan kardeşler katıldıkları İşte Benim Stilim yarışmasıyla adlarını duyurdu. Annelerinin de moda tasarımcısı olması nedeniyle moda ve tarz konusuna büyük ilgiyle düşkün olan kardeşler, alışveriş yapmayı ve şık giyenmeyi seviyorlar.