Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, KANAL D'de dün gece katıldığı 'Sahur Sohbetleri' programındaki sözleri sonrası attığı tweet popçu Aylin Aslım'ın başına iş açtı! 
Orman'ın, programda söylediği, "Namaz vücudun bütün her şeyini çalıştırıyor. Çağdaş şeyde plates diyorlar. Namaz platesten, oruç detokstan daha faydalı" sözlerinin paylaşıldığı bir tweete paylaşan Aylin Aslım, "Öyle mi fikocum tamam fikocum" ifadelerini kullandı.

Aylin Aslım'ın, Fikret Orman için 'fikocum' kelimesini kullanması ise Beşiktaşlı twitter kullanıcılarını resmen çıldırttı! Aylin Aslım'a tepki mesajları gönderen Beşiktaşlılar, 41 yaşındaki popçuya tepki mesajları attı.

Aylin Aslım

O mesajlardan bazıları şöyle:

@HergunBesiktas: Öyle mi Ayloşum tamam Ayloşum

@EvaHamamci: Sizi tanımıyorum, kim olduğunuzu da bilmiyorum ama bu twitinizi görünce artık saygısız, seviyesiz bir insan olduğunuzu biliyorum.

@_7Quaresma: sizi tanımıyorum onaylı hesapsınız heralde çeyrek ünlülerdensiniz ama Beşiktaş büyük taştır altında kalırsınız.

@LeventKarakocJK: hanımefendi.. bu hiap tarzı, hiçbir fikrinizi desteklemez.. Beşiktaşlı'ya yakışmaz. sanatçıya uymaz... lütfen değiştiriniz

@ramonmotta31__: DEDİĞİ ŞEY DOĞRU YA DA YANLIŞ SAYIN FİKRET ORMAN DİYECEKSİN

@KUMANOVALI_: 40 yaşındasın makama saygı diye bir şey öğretmediler mi sana?!