Türk Pop müzik sanatçısı Aynur Aydın,annesinin topraklarında Trabzon’da Meybar sahnesinde hayranlarıyla bir araya geldi. Sanatçı konserinde Bi Dakika, Günah Sevap, Yanı Başıma, Ayrılıklar Mevsimi, Better, Dön Bebeğim, Yenildim Daima,Ne olur Gitme, Damla Damla, İşporta, Anlatma Bana, Yağ satarım bal satarım, Siyah Fırtına gibi şarkılarını seslendirdi.

Türk Pop müzik sanatçısı Aynur Aydın,annesinin topraklarında Trabzon’da Meybar sahnesinde hayranlarıyla biraraya geldi.Meybar sahnesi öncesinde tüm biletlerin tükendiği Aynur Aydın konserinde kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu ve annemin topraklarında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Hayranlarına muhteşem bir sahne programı hazırlayan sanatçı konserinde Bi Dakika, Günah Sevap,Yanı Başıma, Ayrılıklar Mevsimi, Better, Dön Bebeğim,Yenildim Daima, Ne olur Gitme, Damla Damla, İşporta,Anlatma Bana, Yağ satarım bal satarım, Siyah Fırtına ve en çok beğenilen şarkılarını Trabzon’da hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Dj Emre’nin birbirinden hareketli müzikleri eşliğinde Meybar sahnesinde hayranlarını coşturan güzel sanatçı Aynur Aydın sahne performansı ve güzelliği ile kendisini izlemeye gelen hayranlarını mest etti. Unutulmaz müzik dolu dakikalara imza atan konserde Aynur Aydın Trabzon’lulara bana göstermiş oldukları güzel karşılamadan dolayı teşekkür ederim dedi.

Haber:Estergon Karagöz/Trabzon