TV8 ekranlarında bir bomba dizi daha hayat buluyor ve Ayrılsak da Beraberiz 4. bölüm ve yeni bomba bölümüyle ekranlara dönüyor. Başrollerini Mete Horozoğlu ile Algı Eke'nin paylaştıkları 'Ayrılsak da Beraberiz' dizisi kısa bir aradan sonra 4. bölüm ile ekranlara dönüyor. Ayrılsak da Beraberiz yeni ve 4. bölüm fragmanı izlemek için haberimizi takip ediniz.

TV 8'in yapımcılığını Mint Yapım/Birol Güven'in yaptığı ve başrollerinde Algı Eke ile Mete Horozoğlu'nun yer aldığı 'Ayrılsak da Beraberiz' dizisi kısa bir aranın ardından yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Yönetmen koltuğunda Bora Tekay'ın oturduğu dizi 22 Temmuz Çarşamba saat 22:00'de 4. bölümüyle ekranda olaca

Dizinin yeni bölüm özeti de şöyle: İdris, kısa bir süreliğine bakması için yeğenini Teoman’a bırakır.Bebek bakımı ile ilgili en ufak bir bilgiye sahip olmayan Teoman, bebekle ilgilenirken oldukça zor anlar yaşayacaktır. Bütün bunlar yetmezmiş gibi bebeğin, Teoman’ın öz çocuğu olduğu şüphesi Berna’yı çılgına çevirecek, junior Teoman ortalığı karıştıracaktır! Öte yandan Teoman’ın anneannesi gelir. Teoman’ın anneannesi Berna ve Teoman’ın boşandığını bilmemektedir. Gerçeği söyleyerek anneannesini üzmek istemeyen Teoman, Berna ile evcilik oyunu oynamaya başlayınca birbirinden eğlenceli anlar yaşanır.


Yayın Tarihi: 22 Temmuz Çarşamba
Yayın Saati : 20.00
 
Yapım: MinT Prodüksiyon
Yapımcı: Birol GÜVEN
Yönetmen: Bora TEKAY
Senaryo:    Birol GÜVEN, Resul ERTAŞ
Oyuncular: Mete Horozoğlu, Algı Eke, Suzan Kardeş, Hatice Aslan, Bülent 
Şakrak, Güneş Zavrak, Deniz Oral, Adem Yılmaz, Lorraine Bruijn, Seymen Aydın, 
Haluk Özenç.
                 
Teoman Evi Paravanla Ayırıyor!

4.Bölüm

Evden ayrılmama konusunda en az Berna kadar inatçı davranan Teoman, evi paravanla bölmeye karar verir. Bundan sonra evin bir kısmı Berna’nın, bir kısmı da Teoman’ın özel alanı olacaktır.
 
Berna, Teoman’ın evi paravanla ikiye bölmesinden hiç hoşlanmaz.Teoman’ın paravan fikrinden hiç hoşlanmayan Berna, kendi tarafını kiralamaya karar verince ortalık karışır! Teoman evde kiracılarla karşılaşınca ne yapacaktır?