İşte benim Sitilim yarışmacılarından Ayşegül Doğan daha önce de yarışmış ve elenmişti. Elendiği ilk sezonda en çok tartışılan isimlerden Ayşegül Doğan bu sezonda da tartışmaların odağında olan bir isim. İstanbulda yaşayan yarışmacı Ayşegül Melisa Doğan, yarışmada elenmiş ve sonradan yarışmaya yeniden dahil olmuştu. İşte benim Sitilim'de yarışmacıların giydikleri kıyafetler kadar özel yaşamları da merak konusu oluyor. İşte sosyal paylaşım hesapları ve Ayşegül Doğan hakkında bilmedikleriniz.

İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından Ayşegül Doğan birinci sezonda izleyicinin tanıştığı ve tartışmalarıyla yarışmaya damga vuran bir isimdi. Ayşegül özellikle Özlem Özden ile olan kavgaları ile tanınmış ve izleyicilerin tepkisine neden olmuştu.

İstanbul doğumlu olan Ayşegül Melisa Doğan aslında Adanalı olduğunu söylüyor ve  bir butik işletiyor.  Ayşegül Melisa Doğan Kimdir? 1992 İstanbul doğumludur. Yaptığı işte marka olmak isteyen Ayşegül Melisa Doğan, İstanbul’da küçük bir butik sahibidir. 2014 yılında “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına katıldı.

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez’in yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışmada Ayşenur Balcı, Aycan Nurcan Şencan, Buse Doğanay, Esra Özüver, Ezgi Baylar, Gizem Güler, Gizem Kayaalp, Melek Balkan, Nur Bozar, Özlem Özden, Roza Şake, Sara Ayşem Koçoğlu, Tuğçe Ergişi, Meltem Keklik ile yarıştı.

Ayşegül Doğan Kimdir

Tarz ve stil yoksunu olan Ayşegül Doğan görünen o ki All Star kadrosuna reyting için dahil edilmiş. Ayşegül Doğan İşte Benim Stilim 'de jürinin tamamının 'elensin' oyu verdiği nadir isimlerden biri olmuştu.

29 Kasım 2014 tarihinde yapılan eleme gecesinde Ayşegül Melisa Doğan jürinin oy birliği kararı ile elendi. Boyu: 1.70 Kilosu: 52 Sosyal Medya Hesapları: Twitter: @aysglmdogan Instagram: @aysglmelisaa