TV8'de yayınlanan ve dün gece çeyrek finaliyle ekranlara gelen O Ses Türkiye'de bu bu gece 1 Şubat Pazartesi günü yarı final heyecanı yaşanacak. 31 Ocak Pazartesi günü yayınlanan ve Emre Sertkaya, Busegül Yalçın, Ali Mert Habipoğlu, Ali Dağaşan, Aziz Kiraz, Alpaslan Adsay, Türkan Kürşat ve Tankurt Manas'ın yarı finale yükseldiği O Ses Türkiye'de bu gece yarı finalistler finalist olmak için mücadele edecekler.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde eğitim gören ve Hadise'nin tek yarışmacısı olarak O ses Türkiye'de yarışa devam eden Aziz Kiraz, seslendirdiği şarkıyla dört jüri üyesini de etkiledi. Etkileyici sesiyle milyonları ekran başına kilitleyen genç yetenek O ses Türkiye yarışmacısı Aziz Kiraz jüri üyelerini de mest ettti.

Yarışmanın finale kalmayı başaran en genç yarışmacısı 17 yaşındaki Aziz, ilk olarak bir opera seslendirdi ama asıl sürpriz Ebru Gündeş şarkısı seslendirmesiyle ortaya çıktı. Büyük beğeni toplayan genç yarışmacı Acun Ilıcalı’nın isteği üzerine bir şarkı daha söyledi. Annem için performansı da büyük alkış alan Aziz, Ebru Gündeş’i övdü ama Hadiseyi seçmekten kendini alıkoyamadı.

O Ses Türkiye’de geçen hafta; yarışmacılardan Furkan Gündüz, “La Fontaine” isimli şarkıyı seslendirmişti.Furkan Gündüz sesini beğenen jüri üyelerinden Hadise, Ebru Gündeş ve Murat Boz’un arasından Murat Boz’u seçmişti.

Aziz Kiraz dün gece yayınlanan çeyrek finalde de büyük bir başarıya imza attı ve yarı finale kadar yükselmeyi başardı.

Hadise, Aziz Kiraz düeti

Aziz Kiraz kimdir?

O Ses Türkiye’nin dün geceki (20 Ekim 2015) bölümüne 17 yaşında bir genç kelimenin tam anlamıyla damga vurdu. Aziz Kiraz 17 yaşında genç bir yarışma üyesi olup Mimar Sinan Güzel Sanatlar'da okumaktadır. Lisede opera ve şan eğitimi alan Aziz Kiraz sosyal medyada yarışmanın favorisi olarak nitelendiriliyor. Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve tek koltukta iki jüri üyesi; Athena Grubu’nun ikizleri Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz O Ses Türkiye’de yarışmacıları kazanmak için kıyasıya rekabet ederken bu haftanın en çok konuşulan ismi 17 yaşındaki Aziz Kiraz oldu. Operatik pop müzik grubu Il Divo ve daha birçok sanatçıdan duyamaya alışık olduğumuz Isabel adlı parça, bu kez TV8 ekranlarının vazgeçilmez programı O Ses Türkiye yarışmasının 8. bölümüne 17 yaşındaki Aziz Isabel performansıyla damga vurdu