Kanal D'nin sevilen aşk dizisi Babam ve Ailesi 12 Aralık Pazartesi fragmanı yayınlandı. Babam ve Ailesi final yapıyor mu? Reytinglere yenik düşen sevilen dizi Babam ve Ailesi neden final yapacak? Babam ve Ailesi dizisi finalinde Suzan ölüyor. Babam ve Ailesi 13. yeni bölüm fragmanı ile Pazartesi akşamı Kanal D'de ekrana geliyor.

Ekranların iddialı dizilerinden olan Babam ve Ailesi’nin ekran ömrü kısa oldu. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Babam ve Ailesi dizisi 13. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek. Babam ve Ailesi yeni bölümde, Macide Hanım'ın tüm oyunları nasıl son bulacak?

Başrollerinde Bülent İnal, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci’nin yer aldığı Babam ve Ailesi 13. final bölümü ile 12 Aralık Pazartesi akşamı Kanal D'de.

BABAM VE AİLESİ 13. FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI


BABAM VE AİLESİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Eylül ayında yayınlanmaya başlayan Babam ve Ailesi, reytinglerde istenilen sonuçları alamamıştı. Pazartesi günleri İçerde, Paramparça, Kırgın Çiçekler ve O Ses Türkiye gibi zorlu rakipleri karşısında reytinglerde tutunamayan dizi erken final yapacak. Babam ve Ailesi’nin Pazartesi yayınlanan 12. bölümü reytinglerde 15. sırada yer alabilmişti.

BABAM VE AİLESİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Babam ve Ailesi Kadir ve Nilgün, Ahmet'in ölüm haberi ile yıkılmışlardır. Üstelik Macide, Kadir'i köşeye sıkıştırmış olmanın zevkini sonuna kadar çıkarır. Ancak Kadir, öyle kolay vazgeçecek gibi değildir. Nilgün ve İbrahim, Kadir'in planına yardım ederler. Bu esnada Macide, yönetim kurulu başkanlığına seçilir.
Hasret'se, Tarık yüzünden yaşadığı kötü şeyleri unutmaya çalışmaktadır. Bu esnada Mert'in yaşananlarla ilgili kuşkuları vardır; Tarık ve Hasret'in nasıl tanıştığını öğrenmeye karar verir. Suzan'sa, Tamer'den ve Macide'den arka arkaya darbeler yemiştir. Kemal cephesinde ise, tüm aileyi umutlandıracak bir gelişme olur. Ancak, Macide'nin bu konuda bir planı vardır. Kemal, yeni öğrendiği korkunç gerçekler karşısında ne yapacak? sorusu Babam ve Ailesi son bölümde yanıt buldu.

BABAM VE AİLESİ KONUSU NEDİR?

Tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbul’da karısı Suzan, çok sevdiği çocukları Mert ve Çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi’nin oğlu Mert’in başından geçen bir olay ile Adana’da kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar. Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adana’da gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Ancak gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.

Oyuncular :  Ayça Bingöl (Nilgün), Bülent İnal (Kemal), Ceyda Düvenci (Suzan), Sercan Badur (Mert), Erdem Akakçe (Fadıl), Emel Göksu (Macide), Caner Şahin (Kadir), Eva Dedova (Ece), Sera Kutlubey (Hasret), Can Albayrak (İbo) , Zeynep Doğa Doğuşlu (Çiçek), Hakan Altuntaş (Rıza), Sezin Bozacı (Emine), Ecem Simge Yurdatapan (Yelda), İlker Özer (Kerim), Kubilay Karslıoğlu (Ahmet), Fulya Ünvan (Filiz), Emre Başer (Dr.Orhan), Tuna Kırlı (Spor Hocası), Taygun Sungar (Caner)