Babam ve Ailesi 9. bölüm fragmanı şok eden bir ölümle ekrana gelecek. Babam ve Ailesi 19 Aralık Pazartesi fragmanı sonrası herkes "kim ölecek" sorusunu sormaya başladı. Babam ve Ailesi son bölümde Suzan ve Nilgün'ün oğulları kaçırılır. Babam ve Ailesi yeni bölümde eve bir kağıt gelir ve bu kağıtta Kemal'in seçimiyle ilgili ipuçları vardır. Babam ve Ailesi yeni son bölümde sağ çıkacak bir evlat kim? Ayrıntılar haberimizde.

Babam ve Ailesi 9. bölüm fragmanı Kemal'i bir buhranın içerisine sürükleyecek. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Babam ve Ailesi, 9. bölüm fragmanı ile evlat acısının anne yüreğini nasıl parçaladığını gösterecek. Suzan ve Nilgün'ün hayatlarındaki en kıymetli varlıkların kaçırılması, Kemal'i harekete geçirse de bazı sonuçlar için geç kalınmıştır. Evlatlardan birinin öleceğini söyleyen Aziz, iki çocuktan birisini ölüme mi terk etti? Babam ve Ailesi 9. bölüm fragmanı tüm bu detayları izleyenlerle buluşturacak.

Babam ve Ailesi 9. bölüm fragmanı izleyenleri yine ekranları başına kilitleyecek. Başrollerinde Bülent İnal, Ayça Bingöl ve Ceyda Düvenci'nin rol aldığı Babam ve Ailesi, 9. bölüm fragmanı ile aksiyonu bol dakikalarla takipçileri baş başa bırakacak. Oğullarını bir ihale uğruna kaybetmek üzere olan Kemal, seçim yapmak zorunda kalınca bazı yaptırımlar uygulamak zorunda kalmıştır. Tüm bunların iki kadın tarafından biliniyor olmasının yükünü taşıyan Kemal, eve gelen 'seçiminizin sonucu' yazılı kağıdı görünce elleri kolları bağlanmıştır. Peki Babam ve Aileis 9. bölüm fragmanında çocuklar gerçekten ölecek mi? Kemal bu durum karşısında bir şeyler yapabilecek mi? İşte tüm bu sorulara cevap olabilecek Babam ve Ailesi 9. bölüm fragmanı ve bölüm öncesi özeti

Babam ve Ailesi 9. bölüm fragmanı izle

Suzan ve Nilgün’e, Kemal’in çocuklarından birini seçtiğine dair haber gelir. İki kadın Kemal’le birlikte seçtiği oğlunu almak için söylenen adreste buluşurlar. İçerde çocuklardan sadece biri vardır. Kemal, ısrarla kendisinin seçim yapmadığını söylemesine rağmen ne yazık ki Kemal’e inanmak kolay değildir.

Kemal, Aziz polis tarafından tutuklanıncaya kadar güvenlikleri için bütün ailesinin aynı evde kalmasını ister. Böyle bir durumda aynı çatı kalmak hiç te kolay olmayacaktır. Tam sular durulmuşken İpekçi Malikanesi’nde yaşanan sürpriz bir olay ise tüm taşları yerinden oynatarak herkesin hayatını etkileyecektir.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Babam ve Ailesi bir önceki bölümünde; Fadıl’ın kendisine gösterdiği fotoğrafın ardından Nilgün daha önce tanımadığı duygularla yüzleşir. Kemal ve Suzan’ı kıskanmaya başlar. Kemal’in ve Suzan’ın akşam toplantısına Kemal’e haber vermeksizin gider ve Kemal’le kıskançlığı üzerine tartışırlar. Suzan Fadıl’a Hasret’le ilgili aldığı bilgiler karşılığında Kemal’in ev kasasının şifresini verir. Fadıl o şifreyle kasadan para çalacaktır.

Ece Mert’in canını yakmak için onun gözleri önünde Kadir’i öper. Kadir Ece’nin kendisini kullanmasından hoşlanmaz. Aziz daha önce ihaleye girmemesi için tehdit ettiği Kemal’in iki oğlunu kaçırır. Kemal’e 3 saat süre verip oğullarından birisini kurtarma şansı olduğunu söyler. Tek yapması gereken oğullarından kimin kurtulması gerektiğine karar vermektir. Kemal oğullarından kimi seçecek, kimi kurtaracaktır?

BABAM VE AİLESİ OYUNCULARI

Ayça Bingöl (Nilgün), Bülent İnal (Kemal), Ceyda Düvenci (Suzan), Sercan Badur (Mert), Erdem Akakçe (Fadıl), Emel Göksu (Macide), Sinan Tuzcu (Tamer), Caner Şahin (Kadir), Eva Dedova (Ece), Sera Kutlubey (Hasret), Can Albayrak (İbo) , Zeynep Doğa Doğuşlu (Çiçek), Hakan Altuntaş (Rıza), Sezin Bozacı (Emine), Bülent Düzgünoğlu(Aziz), Ecem Simge Yurdatapan (Yelda), İlker Özer (Kerim), Kubilay Karslıoğlu (Ahmet), Fulya Ünvan (Filiz), Emre Başer (Dr.Orhan), Tuna Kırlı (Spor Hocası), Taygun Sungar (Caner), Yağmur Özbasmacı Mermer (Sedef)