Kanal D ekranlarının yeni dizisi Babam ve Ailesi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Babam ve Ailesi 26 Eylül Pazartesi günü 2. bölümle ekranlara gelecek. Babam ve Ailesi oyuncuları, yönetmeni, yapımcısı kim? 

 Yapımcılığını Gold Production'un üstlendiği başrollerinde Bülent İnal, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci, Caner Şahin, Sera Kutlubey, Erdem Akakçe gibi isimlerin yer aldığı Babam ve Ailesi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen  yeni dizi Babam ve Ailesi yayınlanan ilk bölüm ile izleyenlerinden tam not aldı. Yeni bölüm 26 Eylül Pazartesi günü ekrana gelecek olan Babam ve Ailesi 2. bölüm fragmanında aile arasında gergin anlar yaşanacak. 
Babam ve Ailesi 2. bölüm fragmanı ve dizi hakkında merak edilen detaylar haberimizde....


BABAM VE AİLESİ 1. BÖLÜM ÖZETİ

Kemal İpekçi, İstanbul’da karısı Suzan, oğlu Mert ve  kızı Çiçek’le mutlu bir aile yaşamı olan başarılı bir iş adamıdır. Kemal’in Adana’da İstanbul’daki resmi ailesinin bilmediği başka bir ailesi daha vardır oysa. Kemal’in 20 yıldır resmi ailesinden sakladığı bu sır oğlu Mert’in geçirdiği kaza sonucu ortaya çıkacaktır.


BABAM VE AİLESİ 2. BÖLÜM FRAGMANI


Mert, geçirdiği ölümcül kaza yüzünden çok acil böbrek nakline ihtiyacı duyar. Ona böbrek verebilecek tek kişi ise varlığından bile haberdar olmadığı Adana’daki kardeşi Kadir’dir. Kadir, böbrek naklini kabul eder; ama, iki ailenin hayatını da kökünden değiştirecek bir şartı vardır.


BABAM VE AİLESİ GENEL HİKAYE

Tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbul’da karısı Suzan, çok sevdiği çocukları Mert ve Çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi’nin oğlu Mert’in başından geçen bir olay ile Adana’da kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar. Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adana’da gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Ancak gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.