Babam ve Ailesi 28 Kasım Pazartesi fragmanı çok iddialı geliyor. Babam ve Ailesi 11. bölüm fragmanı şok edecek görüntülerle heyecan uyandırdı. Kanal D'nin sevilen romantik dizisi Babam ve Ailesi yeni bölüm fragmanı şimdiden sosyal medyayı uyandırdı. Babam ve Ailesi yeni bölümde Kemal'i, hapishanede hangi tehlike bekliyor. Babam ve Ailesi son bölümde Kadir’in babasını kurtarıp kurtaramayacağı merak konusu. İşte, Babam ve Ailesi 11. bölüm fragmanı!

Babam ve Ailesi’nde geçen hafta yaşananlar herkesi şok etmiş, hırsı uğruna oğlunu hapishaneye gönderen Mahide’nin yaptıkları sinirleri zorlamıştı. Kemal’in hapishaneye girişinden sonra Nilgün ve tüm ailenin başına gelenler ise üzmüştü. Son gelişmeleriyle ekrana kilitleyen Babam ve Ailesi’nin yeni fragmanı ise Mahide’nin köşeye sıkışacağının sinyalini verdi. Yarın akşam yayınlanacak olan 11. bölümünde Kadir, harekete geçiyor ve babaannesinin çevirdiği karanlık işleri çözmeye çalışıyor. İşlemediği bir suç nedeniyle hapishanede olan Kemal’i ise kötü bir sürpriz bekliyor.

Babaannesi yüzünden iş yerinden çıkartılan Kadir'i yeni iş yerinde bir sürpriz beklemektedir. Kendisine kurulan tuzaktan habersiz olan Hasret’in yolu ise Tarık'la yeniden kesişir. Tarık, Hasret'e iş teklif eder. Hasret, tam her şey yoluna giriyor diye düşünmeye başlamıştır ki kötü bir sürprizle karşılaşır. Üstelik yardımına hiç ummayacağı insanlar koşacaktır. Nilgün, Ahmet'ten şirkette olanlar ve Kemal'in üzerine görünenlerle ilgili yardım ister. Ancak bu görülmede Ahmet’in söyledikleriyle sarsılır. Bu esnada Fadıl'la Macide'nin ortaklığı iyiden iyiye pekişir. Ahmet, kimsenin ummadığı sırlara ulaşır. Peki bu sırlar Kemal'in işine yarayacak mıdır?

BABM VE AİLESİ 28 KASIM PAZARTESİ FRAGMANI İZLE

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kemal ve Aziz’in çatışmanın sonucunda, kimin katil, kimin suçsuz olduğu karıştı. Kemal’in hapishaneye girmesiyle Nilgün ve çocuklar perişan bir haldeyken yaşanılanların asıl sorumlusu olan Macide, yaşanan her şeyden Nilgün’ü sorumlu tutmaktaydı. Hırslarına yenik düşen Macide, öz oğlunun bir süre hapishanede kalması için her şey yaparken Hasret ve çocuklarını hem dışarı attırdı, hem de işsiz bıraktı. Suzan ise Macide’nin tanımadığı yüzünü görmüş olmanın şoku içerisinde olmasına rağmen hiçbir şey görmemiş gibi davranmaya devam etti. Mert ve Çiçek ise olan bitene anlam vermekte güçlük çekiyordu.