Babam ve Ailesi 3. Yeni son Bölüm Fragmanı yayınlandı. İlk iki bölümde büyük beğeni toplayan dizinin 3. bölümünde de nefesleri kesen sahneler yer alacak. Babam ve Ailesi 3. bölümde Kemal ve mert arasındaki büyük sır ortaya dökülecek. Babam ve Ailesi 3. yeni bölüm yarın Akşam Kanal D ekranlarında olacak.

Babam ve Ailesi 3. yeni bölümde Mert gerçekleri öğreniyor. Sırlar ortaya çıkarken, olan Nilgün'ün dükkanına oluyor. Suzan ise durumlardan oldukça rahatsız oluyor ve Nilgün'ü tehdit ediyor. 

Yapımcılığını Gold Production'un üstlendiği Babam ve Ailesi dizisinin başrollerinde bülent inal, Ceyda Düvenci, Sercan Badur, Ayça Bingöl gibi isimlerin yer aldığı Babam ve Ailesi 3. yeni bölümüyle 3 Ekim Pazartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D ekranında izleyici ile buluşuyor.

BABAM VE AİLESİ 3. BÖLÜM 1. FRAGMANI


Kadir'in teklifi her iki aile tarafından da onur kırıcı bulunsa da, Mert'in gittikçe ağırlaşan durumu karşısında teklifi kabul etmek zorunda kalırlar. Nilgün, ameliyata girecek olan oğlu Kadir için endişelenirken, Suzan'ın hazırladığı intikam planından habersizdir. Oğulları ameliyattayken Suzan'ın planlarını öğrenen Kemal’in tepkisi ise çok sert olacaktır.
 
BABAM VE AİLESİ 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI


BABAM VE AİLESİ GENEL HİKAYE

Tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbul’da karısı Suzan, çok sevdiği çocukları Mert ve çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi’nin oğlu Mert’in başından geçen bir olay ile Adana’da kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar. Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adana’da gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Ancak gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.