Kanal D'de çok büyük beğeniyle izlenen Babam ve Ailesi 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Babam ve Ailesi 4. bölümde neler olacak? Babam ve Ailesi 4. bölüm 10 Ekim Pazartesi günü bomba gibi bir bölümle ekrana gelecek. Bu bölümde Suzan’dan boşanan Kemal, Nilgün’e evlenme teklif ediyor!  Ayrıntılar haberimizde.

Evden ayrılan ve çocuklarıyla birlikte ailesinin yanına taşınan Suzan kayınvalidesinin evine taşınıyor. Kadir, ilişkiyi bitirenin babası değil, annesi olduğunu öğrendikten sonra derin bir hayal kırıklığı ile evi terk eder. Kemal, Suzan’ın öne sürdüğü ağır şartların hepsini kabul ederek ondan boşanır.

Kadir, Hasret’in çabalarıyla annesini affeder ve eve döner. Annesinin gözü önünde Kemal’i arayıp anlaşmadan vazgeçtiğini, istemediği takdirde annesiyle evlenmek zorunda olmadığını söyler ona. Hasret’in fidye için kaçırılması bütün dengeleri alt üst eder. Nilgün, kızını kurtarılmasının ardından Kemal’in yaptığı evlilik teklifini kabul edecek midir?

BABAM VE AİLESİ 4. BÖLÜM  FRAGMANI



BABAM VE AİLESİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Babası ile ilgili gerçekleri hastaneden çıktıktan sonra öğrenen Mert, ailesine haber vermeden Adana’ya gider. Niyeti Kadir’le konuşup, onu ailesiyle yaptığı anlaşmadan vazgeçirmektir. Kadir’le görüşmesi Mert’in beklediği gibi gitmez. 

Kavga edip karakola düşerler. Kadir, Kemal’in Adana’ya gelip onları karakoldan çıkarmasının ardından dayısı Fadıl’dan Nilgün’ün ameliyattan önce kendisine yalan söylediğini, hiçbir zaman Kemal’le evlenmeye niyeti olmadığını öğrenir. Ortaya çıkan sırların ardından  Kadir’in annesine, Mert’in babasına sunduğu şartlar Kemal ve Nilgün’ün bir araya gelmesini imkansız hale getirir.