Kanal D'nin sevilen dizisi Babam ve Ailesi 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümünde ayrı bir heyecan yaşanan Babam ve Ailesi 5 Aralık Pazartesi fragmanı bomba gibi geliyor. Babam ve Ailesi yeni bölümde Ahmet'in ölüm haberi Kadir ve Nilgün'ü kahrederken Kadir'i köşeye sıkıştıran Macide ise zevkten dört köşe olacak.

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizileri arasında yerini alan Babam ve Ailesi 12. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte. Sevilen dizinin yeni bölümü pazartesi akşamı diziseverlerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde yaşanan gelişmeler izleyenleri şoke edecek. Yeni bölümde Hasret, Tarık yüzünden yaşadığı kötü şeyleri unutmaya çalışmaktadır. Bu esnada Mert'in yaşananlarla ilgili kuşkuları vardır. İşte, Babam ve Ailesi 12. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Babam ve Ailesi 12. bölüm fragmanı izle

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Kadir ve Nilgün, Ahmet'in ölüm haberi ile yıkılmışlardır. Üstelik Macide, Kadir'i köşeye sıkıştırmış olmanın zevkini sonuna kadar çıkarır. Ancak Kadir, öyle kolay vazgeçecek gibi değildir. Nilgün ve İbrahim, Kadir'in planına yardım ederler. Bu esnada Macide, yönetim kurulu başkanlığına seçilir. Hasret'se, Tarık yüzünden yaşadığı kötü şeyleri unutmaya çalışmaktadır. Bu esnada Mert'in yaşananlarla ilgili kuşkuları vardır; Tarık ve Hasret'in nasıl tanıştığını öğrenmeye karar verir. Suzan'sa, Tamer'den ve Macide'den arka arkaya darbeler yemiştir. Kemal cephesinde ise, tüm aileyi umutlandıracak bir gelişme olur. Ancak, Macide'nin bu konuda bir planı vardır. Kemal, yeni öğrendiği korkunç gerçekler karşısında ne yapacak? 

Kanal D Babam ve Ailesi 5 Aralık Pazartesi 12. bölüm fragmanı izle

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kadir'i, yeni iş yerinde bir sürpriz beklemektedir.

Hasret, Tarık'la yeniden karşılaşır. Tarık, Hasret'e iş teklif eder. Hasret, tam her şey yoluna giriyor diye düşünmeye başlamıştır ki kötü bir sürprizle karşılaşır. Üstelik yardımına hiç ummayacağı insanlar koşacaktır.

Nilgün, Ahmet'ten şirkette olanlar ve Kemal'in üzerine görünenlerle ilgili yardım ister. Bu esnada Fadıl'la Macide'nin ortaklığı iyiden iyiye pekişir. Ahmet, kimsenin ummadığı sırlara ulaşır. Peki bu sırlar Kemal'in işine yarayacak mıdır?