Kanal D'nin sevilen dizisi Babam ve Ailesi 7 Kasım Pazartesi fragmanı yayınlandı. Babam ve Ailesi 8. yeni bölüm Suzan'ın intikam planlarına sahne olacak. Babam ve Ailesi yeni bölümde Nilgün aldığı CD ile şoke olacak. Babam ve Ailesi 8. yeni bölüm fragmanı ile Pazartesi akşamı ekranda olacak.

Kanal D'de ekrana gelen Babam ve Ailesi şaşırtıcı ve sürükleyici hikayesiyle kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen Babam ve Ailesi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide, Kemal ve Nilgün'ün evlenmesini istemeyen Kemal'in annesi Nilgün'e olan baskısını sürdürmeye devam edecektir.Nilgün'e gelen CD gündeme bomba gibi düşecek. Nilgün gördükleri karşısında büyük bir şok yaşar. Kemal ve Nilgün her şeye rağmen nikah masasına oturacaklardır. İşte Babam ve Ailesi 8. bölüm fragmanı ve son bölümünde yaşananlar...

Yapımcılığını Gold Production'un üstlendiği Babam ve Ailesi dizisinin başrollerinde Ayça Bingöl, Büent İnal ve Ceyda Düvenci yer alıyor.  Babam ve Ailesi 8. yeni bölümü ile 7 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

BABAM VE AİLESİ 8. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



Kadir’in nikah öncesi evlilik sözleşmesi üzerinden Kemal’le yaptığı büyük tartışma Nilgün için bardağı taşıran son damla olur.  İstanbul’da huzurlu bir aile kuramayacağına inanan Nilgün nikahı terk edip Adana’ya dönme kararı alır. Kemal evlilik sözleşmesi konusunda Fadıl’ı suçlar ve onu kovar.  Yaşananlardan kendini sorumlu tutan Kadir, babasından özür dileyerek onunla ortak bir plan yapar. Çocuklarıyla beraber hareket eden Kemal, ertesi gün Nilgün’ü kaçırıp sürpriz bir şekilde evlenir onunla. Aileden kovulan Fadıl son çare olarak Suzan’la işbirliği içine girip onun Nilgün’e karşı hazırladığı hain planların maşası haline gelir.