İki sene önce Malkoç Süalp ile dünya evine giren Bade İşçil, 10 Temmuz itibariyle eşine ikinci defa boşanma davası açmıştı. Sığınacak yeri olmadığını ifade eden güzel oyuncunun talebi doğrultusunda eşi Malkoç Süalp'in 2 ay süreyle eşi, evi, işyeri ve okuluna yaklaşmamasına karar verilmişti.

En son eşi Malkoç Sualp’le tedbir kararına karşı geldikleri için karakolluk oldukları haberleriyle magazin gündemine gelen ve o günden bu yana ortalıklarda gözükmeyen Bade İşçil, önceki akşam Kurtuluş’ta, annesi Kadriye, oğlu Azur ve eski sevgilisiyle yürüyüş yaparken görüntülendi.

ESKİ SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Geçtiğimiz ay magazin basınına yansıyan iddialara göre eşi Malkoç Sualp’in 11 Temmuz saat 17.00 civarında tedbir kararına karşı gelerek güzel oyuncunun Nişantaşı’nda kaldığı eve gitmiş, Sualp’in geldiğini güvenlik görevlileri sayesinde öğrenen Bade İşçil de bunun üzerine soluğu Teşvikiye’deki karakolda alarak şikayetçi olmuştu. O günden bu yana ortalıklarda gözükmeyen Bade İşçil’in annesinin yanına yerleştiği ortaya çıktı.



Önceki akşam Şişli Kurtuluş’ta objektiflere görüntülenen Bade İşçil, kendisini görüntüleyen gazetecileri görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Eski sevgilisi annesi ve oğluyla birlikte Kurtuluş tarafında annesinin evine doğru yürüyüş yapan Bade İşçil, boşanma ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara teşekkür ederek yanıtsız bıraktı. Tedbir konulmasına rağmen geçtiğimiz ay eve girmeye çalışan eşi Malkoç Sualp’in bu davranışının Bade İşçil’i çok korkuttuğu ve bu nedenle annesine sığındığı iddia ediliyor.