Ünlü oyuncu Bade İşçil'in eşi Malkoç Süalp'ten boşanmak için mahkemeye başvuru yaptığı dilekçe gündeme bomba gibi düştü. Süalp'ten boşanmak için mahkemeye başvuran İşçil'in yazdığı dilekçe sosyal medyada da büyük yankı buldu. 

Dilekçede yer alan, 'Davalı koca her sinirlendiğinde sözlü şiddet uyguluyor, bağırıp çağırıyor, onur kırıcı davranışlarda bulunuyordu. Bade Süalp, düzelir umuduyla hep sessiz kaldı. Ancak bekleyiş, yerini korku ve huzursuzluğa bıraktı. Davalı koca, 8 aylık çocuğunun yanında bile öfkesini kontrol edemedi. 'Bu çocuğu ben kendi kurallarıma göre büyüteceğim, sen karışamazsın. Çocuğu emzirmeyeceksin, kucağına almayacaksın, sütünü biberona koyacaksın dadı verecek, çocuk 2 yaşına geldiğinde Londra'ya yatılı okula göndereceğim, artık göremeyeceksin' ifadeleri dikkat çekti.

Eğitimini yurt dışında tamamlayan Malkoç Süalp'in eşine uyguladığı psikolojik şiddet kadına yönelik uygulanan şiddetin derecesini gözler önüne sererken, haberi okuyanlar sosyal medya üzerinden güzel oyuncu Bade İşçil'e destek mesajları yağdırdı.