Güzel oyuncu Bade İşçil'in eşi Malkoç Süalp'ten şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açmasının ardından eşi ilk kez iddialara yanıt verdi.

Şiddet iddialarına yanıt veren Malkoç Süalp, Bade İşçil'in “Kocam çocuğumu emzirmeme izin vermiyor. 2 yaşına geldiğinde onu Londra’ya yatılı okula göndereceğini söylüyor” iddialarını da yalanladı. İşte Malkoç Süalp'in iddialara verdiği o ilk yanıtlar...

İşçil’in iki ay evden uzaklaştırma kararı aldırdığı ve eve geldiğini iddia ederek, karakola şikayet ettiği Süalp’in avukatı Halil Tükel de yaptığı açıklamada, Malkoç Süalp'in gerek iş hayatı gerekse özel hayatında kibarlığı ve dürüstlüğü ile tanınan bir kişi olduğunu ifade ederken, evliliklerinin ilk gününden itibaren iyi bir koca ve çocuklarına da iyi bir baba olduğunu iddia etti.

Malkoç Süalp'in avukatı Halil Tükel sözlerini şöyle sonlandırdı; “Tüm bu olayların başından beri eşi Bade Hanım’ın aksine müvekkilim müşterek çocuklarını düşünerek sessiz kalmayı tercih etmiştir. Tüm gerçekler yüce yargı karşısında sunulacak deliller ile açıklığa kavuşturulacaktır.” (Makaron)