Fox Tv'nin aşk ve sevda dizisi Bana Sevmeyi Anlat son bölüm fragmanı yayınlandı. Bana Sevmeyi Anlat 16 Ocak Pazartesi fragmanı son bölümün ardından yayınlandı. Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Canan, Leyla'ya tüm gerçekleri anlatıyor. Bana Sevmeyi Anlat yeni bölüm haberimizde.

Bana Sevmeyi Anlat 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Pazartesi akşamları ekrana gelen Bana Sevmeyi Anlat dizisinde bu hafta  Alper, Berna'yı evden kovdu. Berna'nın kovulması kızını derinden yaraladı. Ancak Berna'nın ihanetinin bir cezazı olmaldır. İşte merak edilen o son bölüm...

BANA SEVMEYİ ANLAT 20. BÖLÜM FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Alper ve Onur’un girdikleri silahlı mücadele sonucunda kaybeden taraf Onur olur. Berna’nın tüm sırlarını öğrenen Alper, Çiçek’e rağmen Berna’yı evden kovar. Ezgi ve Engin’in birbirini kıskanması büyük bir kavgaya sebep olur. 

Engin’in isteği Ezgi’yi şoka uğratır. Canan, sırrını bilen bir kişi tarafından tehdit edilmektedir. Engin ve Alper, Haşmet’in sonunu getirmek için yaptıkları planı hayata geçirirler. Berna ise kaybetmenin acısı ile elindeki büyük kozu kullanmaya karar verir.