Fox Tv'nin aşk dizisi Bana Sevmeyi Anlat 19 Aralık Pazartesi fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Kadir Doğulu, Seda Bakan, Dolunay Soysert, Kadir Çermik, Mustafa Üstündağ, Mahperi Mertoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı Bana Sevmeyi Anlat 16. bölüm fragmanında neler yaşanacak? Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Alper ve Leyla aşkı zor günler geçirecek. Ayrıntılar haberimizde.

Pazartesi akşamları ekrana gelen Bana Sevmeyi Anlat 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu hafta ekrana gelecek olan Bana Sevmeyi Anlat'da Berna, Leyla ile Alper konusunu konuşmaya gider. Öte yandan Engin, her defasında Leyla'dan vazgeçmesi konusunda Alper'i uyarır. Bana Sevmeyi Anlat 16. yeni bölüm fragmanı ile Pazartesi akşamı izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

Bana Sevmeyi Anlat dizisinin başrollerinde Kadir Doğulu, Seda Bakan, Dolunay Soysert, Kadir Çermik, Mustafa Üstündağ, Mahperi Mertoğlu yer alıyor. 

BANA SEVMEYİ ANLAT 16. BÖLÜM ÖZETİ

Alper ve Engin yüzleşmesinde Alper beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Bu durum Ezgi ve Leyla arasında gerilime neden olur. Onur’un Çiçek’i almasıyla deliye dönen Berna taktik değiştirir, hem Onur’la hem de Leyla ile ilgili yeni planları vardır. 

BANA SEVMEYİ ANLAT 16. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Eylül, Burak’a haksızlık ettiğini düşünürken, Burak Simge’nin tuzağına düşer. Haşmet ise kilit isme ulaşmıştır, Alperler için tehlike çanları çalmaktadır. Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

BANA SEVMEYİ ANLAT SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Leyla ile Alper Haşmet gözaltına alındığı için mutludur. Fakat gözden kaçırdıkları şey Haşmet’in yaş tahtaya basmayacağıdır. Ezgi ise Engin’i uyarmak için harekete geçer ancak geç kalmıştır… Alper ve Leyla aşklarının önlerindeki engeli aşmaya çabaladıkça daha da köşeye sıkışmaktadır. 

Canan yaptığı araştırmada Leyla’nın kızı olduğunu öğrenir. Bundan sonraki hamlesi için cesarete ihtiyacı vardır. Berna, Onur’dan kurtulmak istese de Onur’un saplantılı aşkı başına bela olacaktır. Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!