Bana Sevmeyi Anlat son bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'nin sevilen dizisi Bana Sevmeyi Anlat 26 Aralık Pazartesi fragmanı şok edecek sahnelerle ekrana geliyor. Bana Sevmeyi Anlat 17. yeni bölümde Alper intikam yemini ediyor. Bana Sevmeyi Anlat yeni bölüm izleyenleri yine ekrana kilitleyecek. Bana Sevmeyi Anlat son bölüm izle haberimiz he hafta sitemizde olacak.

Bana Sevmeyi Anlat dizisinin başrollerinde kadir doğulu ve Seda Bakan gibi başarılı isimler yer alıyor. 17. yeni bölüm fragmanı yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat dizisinde ortalık iyice karışıyor. Alper'in öfkesi intikam yemini için yeterli oluyor. Bana Sevmeyi Anlat her Pazartesi fox tv ekranlarında...

BANA SEVMEYİ ANLAT 17. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

BANA SEVMEYİ ANLAT SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alper ve Engin yüzleşmesinde Alper beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Bu durum Ezgi ve Leyla arasında gerilime neden olur. Onur’un çiçek’i almasıyla deliye dönen Berna taktik değiştirir, hem Onur’la hem de Leyla ile ilgili yeni planları vardır. Eylül, Burak’a haksızlık ettiğini düşünürken, Burak Simge’nin tuzağına düşer. Haşmet ise kilit isme ulaşmıştır, Alperler için tehlike çanları çalmaktadır.

BANA SEVMEYİ ANLAT HİKAYE VE KÜNYE

Çevresindeki kalabalığa rağmen bebeğinden başka kimsesi olmayan Leyla... Dost ve aşık bildiklerinin ihanetine uğrayan Alper... Ve her ikisinin yaşamında bir dönüm noktası olacak Haşmet... Yaşam, Leyla ile Alper’i bir kaçış sahnesinde bir araya getirecek. Başrollerinde Seda Bakan, Kadir Doğulu ve Mustafa Üstündağ’ın yer aldığı ay yapım’ın yapımcılığını üstlendiği yepyeni dizi “Bana Sevmeyi Anlat” Pazartesi akşamları FOX'ta!

SENARYO: DENİZ AKÇAY
YÖNETMEN: MESUDE ERARSLAN
YAPIMCI: KEREM ÇATAY
YAPIM: AY YAPIM
MÜZİSYEN: TOYGAR IŞIKLI
TÜR: DRAM

KADİR DOĞULU, SEDA BAKAN, MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ, Dolunay SOYSERT, KADİR ÇERMİK, MEHPERİ MERTOĞLU, BİHTER DİNÇEL, ASLI ORCAN, EMİR ÇUBUKÇU, CEMİL BÜYÜKDEĞERLİ, MİNE KILIÇ, BAHADIR VATANOĞLU, SERDAR ÖZER, GÜLPER ÖZDEMİR, İLAYDA ALİŞAN, NAZ SAYINER, SALAH TOLGA TUNCER, ÇİSEM ÇANCI, LAVİNYA ÜNLÜER