Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar programına konuk olan Instagram fenomeni Banu Parlak, bomba açıklamalarda bulundu. Banu Parlak kaç yaşında? Banu Parlak evli mi? Banu Parlak instagram fotoğrafları, aşkları, boyu, kilosu haberimizde.

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'le olan samimiyetiyle de bilinen Parlak, 'İdo ile çok yakışıyorsunuz?' sorusuna ise, 'İdo'yu çok seviyorum. Aramızda bir uyum var, elektriğimiz tuttu. Hayırlısı olsun inşallah' dedi.

Sanatçılardan peki teklif geliyor mu sana, şu şarkıyı yorumlar mısın diye?

Aslında Kimyagerim. Bazı sanatçılardan teklif alıyorum. Örnek veriyorum sizin var 300 bin takipçiniz, benim var 700 bin takipçim. O yüzden beni tercih etme sebepleri oluyor. Sadece işim bu değil benim asıl işim kimyagerlik. Bir gün bu biter diye korkum da yok.

2 AYDIR BU İŞİN İÇİNDEYİM

Banu Parlak kimdir

2 aydır bu işi yapıyorum. Çok bir şey kazanmadım daha. Kerimcan Durmaz'ın ayda yüzlerce kazanıyor diyorlar ona da inanmıyorum.

Bugün de bir arkadaşının albüm lansmanında bir araya geleceklerini söyleyen Banu Parlak canlı yayında Murat Boz'un 'Adını Bilen Yazsın' şarkısını da yine kendine has jest ve mimik hareketleriyle yorumladı.