Oynadığı seksi reklam filmleriyle Türkiye'de meşhur olan Macaristanlı güzle yıldız Barbara Palvin, Hürriyet Cumartesi'den Aslı Barış'a verdiği röportajda Kıvanç Tatlıtuğ hakkında bomba açıklamalarda bulundu. Palvin, Serenay Sarıkaya hakkında ise övgü dolu sözler söyledi.

Macaristanlı güzle yıldız oynadığı reklamlar sayesinde Türkiye'de de oldukça popüler oldu.Magazin - 22 Ekim 2016 13:10Barbara Palvin: Kıvanç'a hayranım, Serenay benden daha güzel.

Hatta hakkında Türk olduğu yönünde iddialar bile ortaya atıldı. Türkiye'ye sempati duyduğunu itiraf eden Barbara Palvin, Hürriyet Cumartesi'den Aslı Barış'a verdiği röportajda "Ailemde hiç Türk yok, o yüzden ne yazık ki Türk değilim" dedi. Serenay Sarıkaya hakkında ise şu sözleri sarf etti: 

"Serenay’la çalıştığım için çok şanslıyım. Şunu söylemeliyim: Gerçek hayatta filmlerde ya da çekimlerde göründüğünden çok daha güzel. Fotoğraf çekiminde de çok yardımcı oldu: Günün sonunda ben oyuncu değilim, modelim. Ondan aldığım taktiklerle kendimi artist gibi hissettim."

Ayrıca güzel yıldız Kıvanç Tatlıtuğ'a da hayran olduğunu söyledi. Barbara Palvin, Kıvanç Tatlıtuğ ile de bir reklam filminde rol almıştı.