Başak Dizer kimdir? Başak Dizer gerçekten hamile mi? Başak Dizer biyografisi hakkında merak edilen bilgiler haberimizde sizleri bekliyor. Magazin gündemine hamile olduğu iddiasıyla bomba gibi düşen Başak Dizer, Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu düğününde çekilen fotoğrafları yüzünden başının ağrıdığını ifade etti. Peki Başak Dizer gerçekten eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile çocuk sahibi olmaya mı hazırlanıyor? İşte yanıtı...

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın düğününde giydiği kıyafet ile hakkında hamile iddiaları ortaya atılan Başak Dizer, iddialara sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile yanıt verdi.

Başak Dizer'in '19 Mayıs hatırası' olarak paylaştığı göbeğini açıkta bırakan kıyafeti ile çekilen fotoğrafı, hamilelik iddialarına son noktayı koydu.

BAŞAK DİZER KİMDİR?

Kıvanç Tatlıtuğ ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Başak Dizer, Mimar Sinan Üniversitesi Moda bölümü mezunudur. Bir dönemin en çok konuşulan dizisi Aşk-ı Memnu'da stil danışmanlığı yapan Başak Dizer, dizinin başrol oyuncularından Kıvaç Tatlıtuğ'un elbiselerini tasarlamıştır. Londra da Central Saint Martins de moda eğitimi aldıktan sonra Vakko ve Vakkorama da baş tasarımcı asistanı olarak görev alan Başak Dizer, ilk evliliğini Oren Fransez ile yapmıştır.