'Bıçak Sırtı' dizisinde Murat, 'Aşk-ı Memnu' dizisinde ise Bülent karakteriyle yer alan Batuhan Karacakaya büyüdü ve kocaman bir delikanlı oldu. Batuhan Karacakaya kaç yaşında? Batuhan Karacakaya instagram fotoğrafları. Batuhan Karacakaya sevgilisim kim? Batuhan Karacakaya yaşı boyu kilosu kaç?

Yayınlandığı dömen ekranlarda fırtınalar estiren 'Aşk - ı Memnu' adlı dizisisinde çocuk oyuncu olarak ekranlara gelen Batuhan Karacakaya artık büyüdü.

Geçtiğimiz gün kız arkadaşıyla Bebek'te görüntülenen genç oyuncu, fit görüntüsüyle tüm bakışları üzerine çekti.

18 yaşında olan Karacakaya, yeni sezon projeleri hakkında ise "Daha kesin bir şey yok. Birkaç güne kadar belli olacak" şeklinde konuştu.

İnşaatçı baba ile ev hanımı bir annenin oğlu olan olan Batuhan'nın kendisinden küçük bir de kız kardeşi var.

Genç oyuncunun oyunculuk serüveni, kız kardeşi için gelen 'bu kızı reklam ajansına yazdırın' teklifi ile başlamış...

Karacakaya, ilk ekran macerasını 'Sağır Oda' ile başlamış. Genç oyuncu o günleri verdiği bir röportajda şöyle anlatmıştı:

Batuhan Karacakaya instagram
-
"Sağır Oda'da bir Türkmen çocuğu oymamıştım, 5 dakikalık bir roldü. Ben yedektim aslında. Diğer çocuk ateşlenince onun yerine oynadım. Çok duygusal bir sahneydi, teröristler arkamda kamyon patlatıyor, kardeşim ağlıyordu. İlk sahnede ağladım. "Bıçak Sırtı"nın yönetmeni Selim abi o sahneyi izleyip "Ben bu çocuğu istiyorum" demiş. Şans işte..."

Batuhan Karacakaya instagram

Sonrasında Büyük Buluşma ve Beşinci Boyut gibi televizyon filmlerinde yer alan Batuhan Karacakaya'nın ilk uzun soluklu dizisi 'Bıçak Sırtı'.

Karacakaya, kadrosunda Fikret Kuşkan, Nejat İşler, Melisa Sözen, Mehmet Günsür gibi usta isimleri buluşturan dizi için oyunculuk eğitimi de almış..

Batuhan Karacakaya, en büyük ününü ise Aşk-ı Menu dizisi ile yakaladı.