Kanal D ekranlarında Şubat Sevgililer Günü'nde yeni damat adayı olarak yarışmaya katılan Bedirhan Akdağ kızların ağzını açık bıraktı. İlk başta Bedirhan Akdağ'a sırnaşan ve yakınlaşmak isteyen kızlar Bedirhan'ın kendine güvenen, hatta biraz kendini beğenmiş, küstah tavırları karşısında şok oldu.

Bedirhan Akdağ daha kızlar evine gelir gelmez "bana nasıl davranırsanız öyle davranırım, bana yaptıklarınızın cevabını anında veriirm" tarzında söylediği sözlele hatta tehditlerle kızları şok etti. Bedirhan Akdağ aynı tavrını erkekler evinde de sürdürdü.

14 Şubat Sevgililer Gününde yapılan oylamada kızlar Boğaçhan'ın evden gitmesine karra vermişti. Ayça Beğen'in yeniden eski formuna kavuşması ve haftanın birincisi olarak bir damat adayını evden göndermesi Emre'nin yelkenleri suya indirmesini sağladı. 

Bir iddiaya göre Kısmetse Olur nasıl yalansa SMS'lerde yalan ve her şey reyting durumuna göre tıkır tıkır işliyor.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

Kısmetse Olur Bedirhan Akdağ

PEKİ BEDİRHAN AKDAĞ KİMDİR?

Sosyal Medyada Kısmetse Olur'u takip edenlerin ilk yorumları Bedirhan'in "kendini beğenmiş, ukala ve küstah" olduğu yönünde... 

Bursa'da yaşayan ve yaşam koçluğu yağan Bedirhan Akdağ 25 yaşında... Bedirhan'ın Kısmetse Olur Gelinler evinde herhangi bir gelin adayı için gelmediği iddia ediliyoru.