Bella Hadid kimdir? Bella Hadid kıyafetiyle galaya damga vurdu! Bella Hadid biyografisi hakkında merak edilenler özel haberimizde sizleri bekliyor. Ablası Gigi Hadid'in izinden giden ve modelliği seçen Bella Hadid'in hayatına dair notlar ve bilgiler haber46.com özel haberimizde sizlerle. Bella Hadid'in elbisesini gören var mı? Biz göremedik...

Jean Pierre ve Luc Dardanne kardeşlerin yönettiği Le Fille Inconnue filminin galasına giydiği cesur kıyafetle damga vuran Bella Hadid, oyunculardan bile rol çaldı.
Bu yıl 69'uncusu düzenlenen Cannes Film Festivali'nin kırmızı halısında en renkli görüntülere kimler imzasını attı diye sorulsa verilecek tek yanıt var: son dönemin en gözde top modelleri. İddialı filmlerin yanı sıra renkli konuklarıyla da her zaman ilgi çeken festivalin kırmızı halı geçişlerine bu top modeller damga vurdu.


TÜM GÖZLER TEK İSMİN ÜZERİNDEYDİ
Bunun son örneği de Jean Pierre ve Luc Dardanne kardeşlerin yönettiği Le Fille Inconnue (Bilinmeyen Kız) filminin galasında yaşandı. Gösterim öncesi yapılan kırmızı halı geçişinde ise tüm gözler model Bella Hadid'in üzerindeydi.

OYUNCULARDAN BİLE ROL ÇALDI
Birkaç tane dekoltesi olan kırmızı bir elbise giyen Bella Hadid, festival sarayına doğru ilerlerken uzun süre çevredeki fotoğrafçılara poz verdi. Hadid, bu iddialı kıyafetiyle sadece o geceye davetli olan diğer meslektaşlarından değil filmin oyuncularından bile rol çaldı.



BELLA HADID KİMDİR?

1996 California doğumlu olan gerçek adı Isabella 'Bella' Khair Hadid ancak Bella Hadid ismiyle bilinen Amerikalı model. Yolanda Hadid ve Mohamed Hadid'in kızıdır. 2016 yılında Daily Front Row tarafından 'Yılın modeli' seçilmiştir.

Ünlü model Gigi Hadid'in kardeşi olan Bella Hadid, ablasının izinden gitmiş ve modelliği meslek olarak seçmiştir. Kısa sürede aranan isimler arasına giren Bella Hadid güzelliğiyle de dikkat çekmektedir.

GIGI HADID KİMDİR?

Gigi Hadid, 23 Nisan 1995 yılında Los Angeles, Kaliforniya'da dünyaya geldi. Filistinli Mohamed Hadid ve Hollanda asıllı Amerikalı eski model Yolanda Foster'ın kızıdır. Gigi'nin iki küçük kardeşi vardır: kız kardeşi, Bella ve erkek kardeşi, Anwar'dır.Giginin baba taraftan 2 üvey ablası- Marielle ve Alana vardır.Kardeşi Bella da kendisi gibi mankenlik yapıyor.Annesi ve babası 2000 yılında ayrıldılar ve annesi 2011 yılında Kanadalı müzisyen,14 Grammy ödülü kazanmış David Fosterle evlendi.Gigi 2013 yılında 18 yaşında Malibu High School'dan mezun oldu ve aynı zamanda üniversitede voleybol takımının kaptanı ve rekabetçi bir at binicisi olmuştur. Liseden mezun olduktan sonra New York'a taşındı, çalışmalarına ve modellik kariyerine odaklandı. 2013'te The New School'da okudu.

Bella Hadid'in elbisesini gören var mı? Bella Hadid kimdir?