Bella Thorne saçlarını örünce şok gerçek açığa çıktı! Bella Thorne kimdir? Boyu, yaşı, biyografisi...Amerika'da genç kuşağın yıldızlarından aktris, şarkıcı ve dansçı  Bella Thorne, basın mensuplarının karşısına saçı örgülü çıkınca sağ ve sol kulağının birbirinden farklı olduğu ortaya çıktı.
18 yaşındaki aktris TV programına katılmak üzere yoldayken basın mensuplarınca görüntülendi. Yeşil bir elbise giyen Thorne yaşlarını da örgü modeliyle toplamıştı. Amerikalı genç yıldız Bella Thorne, basın mensuplarının karşısına saçı örgülü çıkınca sağ ve sol kulağının arasındaki asimetrik görüntüsü ve boyut farkı da bu modelle ortaya çıkmış oldu.


Bella Thorne Kimdir?
Annabella Avery "Bella Thorne" (d. 8 Ekim 1997, Florida), ABD'li aktris, şarkıcı ve dansçıdır. Thorne'nun en iyi bilinen rolü, başrolünü Zendaya ile paylaştığı Haydi Çalkala'daki CeCe Jones rolüdür. Dokuz yaşındayken babası Reinaldo yaşamını yitirmiştir. Annesi Tamara Thorne, profesyonel bir fotoğrafçıdır. Bella'nın sosyal sitelerde paylaştığı fotoğrafların çoğunun çekimi Tamara'ya aittir. Hayranlarına verilen isim; kızlar için Bellarina, erkekler için Bellarino'dur.Thorne'ün kökeni İtalya'ya dayanmaktadır. En genç mankenlerden biri Thorne'dür, oyunculuğa başlamadan hemen önce çocuk model oldu. Birinci sınıfta disleksi tanısı kondu.
Alacakaranlık Efsanesi" Bella Swan'i Kristen Stewart ve Haydi Çalkala'da başrolü paylaştığı Zendaya ile sıkı bir arkadaşlığı var. 2003 yılında ilk film deneyimini Stuck on You filminde yaptı. 2008 yılında oynadığı My Own Worst Enemy adlı dizide Taylor Lautner ile başrolü paylaştı ve yardımcı rolü ile bir Young Artist Award kazandı. 2009'da Forget Me Not adlı bir korku filminde oynadı. 2010 yılında Waverly Büyücüleri'nde Max'in sevgilisini oynadı. 2010 yılının sonunda Haydi Çalkala'da başrol olan Cece Jones rolünü oynamaktadır.Zendaya ile Haydi Çalkala dizisinde başrol paylaşmaktadırlar. 29 Mayıs'ta ilk şarkısı Call It Whatever'ı çıkarttı 2014'ün sonlarına doğru Jersey adlı mini bir albüm çıkarmıştır. Albümde beş şarkı bulunmaktadır. Bunlar Jersey, One More Night, Paperwight, Boyfriend Material ve Call It Whatever'ın remiksi şeklindedir.