Eşi ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile birlikte Amerika'da tatilde olan güzel oyuncu Beren Saat'in Instagram'daki paylaşımına takipçilerinden çok sayıda eleştiri geldi. Beren Saat'i Amerikalı olmakla suçlayan ve Türkiye'nin sorunlarına uzak olduğunu iddia eden takipçileri yoğun eleştirilerde bulundu. İşte Beren Saat'in eleştiri yağmurun uğradığı o paylaşım...

Eşi Kenan Doğulu ile Los Angeles'e giden Beren Saat, bir süredir paylaşım yapmıyordu. Sık sık toplumsal olaylara karşı tepkisini sosyal medyadan gösteren Beren Saat, sessizliğini tatil fotoğrafıyla bozdu. Yaptığı siyasi paylaşımlarla olay yaratan ve farklı kesimlerin tepkisini çeken ünlü oyuncu, bu fotoğrafı nedeniyle de pek çok eleştiri aldı. Instagram hesabından 1 milyonu aşan takipçisi olan Beren Saat, "Ülkenin gündeminden bir haber olmak" ile suçlanırken, şehit haberlerine sessiz kalması sebebiyle tepkileri çekti.

"ÜLKESİNDEN BİHABER"

Eşi Kenan Doğulu ile evlilik yıldönümü kutlamak üzere gittiği Los Angeles'a giden ve son 5 haftadır sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmayan Beren Saat, dönemde yaşanan terör saldırıları karşısında yorum yapmadı. Ünlü oyuncunun bu olaylar yaşanırken, tatil fotoğrafını ingilizce bir not paylaşmasına takipçileri ateş püskürdü. Oyuncuya; "Los Angeles'a giden Beren Saat, hemen Amerikalı olmuş. Hem yorumunu İngilizce yazıyor hem de ülkesinden bihaber yaşıyor." gibi pek çok tepki yorumu yağdı.

"BİZİ BOZGUNA UĞRATAN YARGILARIMIZ"

Beren Saat'in tepki çeken fotoğrafındaki ingilizce not ise manidardı. Siyasal içerikli paylaşımlar nedeniyle kayınvalidesi Serpil Doğulu'dan uyarı aldığı iddia edilen Beren Saat; açıkhava sinemasında izlediği 1979 yapımı 'Apocalypse Now' filmine ait bir sahneyi "Brando says "It's judgment that defeats us. Coppola, palm trees and the moon" notuyla paylaştı. Türkçesi; "Brando diyor ki; bizi bozguna uğratan yargılarımız... Capolla, palmiye ağaçları ve ay.." anlamına gelen bu not, Beren Saat'in bir göndermede bulunduğu, iddialarına neden oldu.

BEREN SAAT KİMDİR?

1984 doğumlu Beren Saat, katıldığı Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında ikinci oldu ve Tomris Giritlioğlu'nun dikkatini çekerek onun desteğiyle profesyonel oyunculuğa başladı. İlk deneyimini "Aşkımızda Ölüm Var" dizisiyle yapan Saat, ilk başrolünü Tomris Giritlioğlu'nun hazırladığı Aşka Sürgün dizisinde üstlendi. Sonrasında yine bir Tomris Giritlioğlu projesi olan Hatırla Sevgili adlı televizyon dizisinde başrolde yer aldı. Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan, yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören ve çok konuşulan Aşk-ı Memnu dizisinde ve Fatmagül'ün Suçu Ne? dizilerinde başrolde yer aldı. Son olarak İntikam dizisinde rol alan Beren Saat, yaklaşık 2,5 yıllık bir birliktelikten Kenan Doğulu ile Las Angeles Malibu'da evlendi. (Mynet)