Kanal D'nin en sevilen dizilerinden biri olan ve izleyenleri kimi zaman duygulandırırken kimi zamanda gülmekten kırıp geçiren Beş Kardeş dizisi 13. bölüm ile ekranlara veda ediyor. 5. bölüm ardından ara verilen ve Haziran ayından itibaren yeniden yayınlanmaya başlayan Beş Kardeş 13. final bölümü ile Salı akşamı ekranlara veda edecek. İşte Beş Kardeş 13. bölüm fragman ve özeti bu haberimizde...

Muratlarına eren Sait ve Canan'ın, aksilikler peşini bırakmıyor. Tadı damaklarda kalacak hikayesi ile Beş Kardeş, 4 Ağustos Salı 22:30'da final yapıyor.

Başrollerinde; Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Fatih Artman, Serdar Orçin, Melisa Sözen, Nihal Yalçın, Ece Dizdar, Gizem Erdem, Merve Ateş, Eylül Su Sapan, Merve Dizdar, Ayşen Gruda, Sabriye Kara, Kuzey Yücehan, Zeynep Kızıltan, Ercü Turan, Vedat Erincin, Köksal Engür, Serhat Talay, Banu Fotocan, Erşan U. Ölmez, Ahmet Kaynak, Eren Şahin, Tevfik Yapıcı ve Ziya Çiçek’in yer aldığı Beş Kardeş'in final bölümünün konusu şöyle:
 
Sait ile Canan sonunda garip bir nikah töreniyle evlenirler. Tam evliliklerin tadını çıkaracakken nikahtan hemen sonra Mukadder ve Hakkı, konağa yerleşir. Mukadder'in torun baskısından ve Hakkı’dan bunalan Sait, Canan ve Melike'yi de alıp balayına kaçar. Sait ve Canan’ın yokluğunda, sevdikleri kadınlara kendilerini ispat etmek isteyen kardeşler, ortalığı iyice karıştırırlar. Sait ve Canan döndüklerinde hiçbir şey eskisi gibi değildir. Sait kardeşlerinin sebep olduğu felaketi düzeltebilecek midir?