Kanal D’nin sevilen programı “Beyaz Show”, cuma akşamı 20. sezon ilk yayınıyla ekrandaydı. Beyazıt Öztürk, yayındaki ilk sürprizini “Güneşin Kızları” ekibine yaptı ve dizideki karakterlerin kılığına girdiği “2 Dakikada Güneşin Kızları” klibiyle hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri kahkahaya boğdu. Klibin ardından dizideki aşklarıyla kısa sürede sosyal medya fenomeni haline gelen Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş’ı sorularıyla sıkıştırmaya başlayan Öztürk, “Hande, dizide Tolga’yı seviyorsun ama açılamıyorsun, o da seni seviyor ve açılamıyor. Gerçek hayatta Tolga gibi bir sevgilin olsun ister misin?” dedi.

“Güneşin Kızları” dizisinin genç oyuncuları Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş, Beyazıt Öztürk’ün aşk imalı soruları karşısında epey ter döktü.

“Güneşin Kızları” dizisinin genç oyuncuları Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş, Beyazıt Öztürk’ün aşk imalı soruları karşısında epey ter döktü.


Bu imalı soruya Erçel de soruyla karşılık verdi: “Ali gibi mi? Tolga gibi mi?” Onun ardından sözü alan Sarıtaş da açıklamasıyla aşk dedikodularına son noktayı koydu: “Başta söyleyelim, aramızda hiçbir şey yok, arkadaşız. Ali ve Selin’i çok seviyoruz, bu da işe yansıyor.”

İrem Derici

Beyazıt Öztürk’ün ikinci sürprizi ise İrem Derici’ye oldu. Ünlü şovmenin Derici’nin eşi Rıza Esendemir’le hazırladığı “İrem Derici’yi makyajsız görenlerin dramı” klibi, herkesi güldürdü. Gecenin son sürprizi de Derici’den geldi. Şarkıcı, bir ilke imza atarak babası Hulusi Derici’yle kamera karşısına geçti ve “Gittiğinde Anladım” şarkısında düet yaptı. İlerleyen saatlerde babasıyla sahnede şarkı söylerken çekilen fotoğrafı Instagram’da paylaşan şarkıcı, altına şu notu düştü: “Benim idolüm, yakışıklım, dinamitim, müziğe aşık olma sebebim, a’dan z’ye hayran olduğum, sesi kadifem, kalbi pamuk şekerim... İnsan gibi insanım, adam gibi adamım, babam! Bana unutulmaz bir akşam yaşattın, senin o güzelim sesine az da olsa layık olabildiysem ne büyük gururdur bana.”

İrem Derici, bir sürpriz yaparak yayında babası Hulusi Derici ile kamera karşısına geçti ve “Gittiğinde Anladım” şarkısını babasıyla birlikte seslendirdi