Star TV ekranlarında yepyeni bir yarışma programı başladı. Asuman Krause'nin sunuculuğunu yaptığı Big Brother Türkiye 100 gün sürecek ve 100 günün sonunda birinci olan yarışmacı tam 1 milyon lira ödül kazanacak.

Big Brother Sinan Aydemir Kimdir?

Big Brother yarışmacılarının her biri birbirinden ilginç.Big BrotherTürkiye yarışmacılarından 20 yaşındaki Sinan Aydemir Şırnaklı... Sinan Aydemir'in 14 kardeşi var. Sinan AydemirBig BrotherTürkiye yarışmasında 1 milyon liralık ödülü kazanabilirse tüm kardeşlerini bir araya toplamayı ve birlikte yaşamayı arzu ediyor.

Kendisini tanıtırken duygulu anlar yaşayan Sinan Aydemir gözyaşlarını tutamadı. "Ben Big Brother'u kazanmaya geldim. Kendim için değil, 14 kardeşimi bir araya toplamak istiyorum. Kardeşlerim için, ailem için kazanmak istiyorum" diyen Sinan Aydemir gözyaşlarına boğuldu.

Big Brother Türkiye'nin en genç ikinci yarışmacısı olan Sinan Aydemir hakkında sosyal medyada da olumlu yorumlar yazıldı. Özellikle kardeşlerim için kazanmak istiyorum diyen Sinan Aydemir'e destek yağdı.

İşte Sosyal Medyada Sinan Aydemir Hakkında Yapılan Yorumlardan Bazıları

BİG BROTHER TÜRKİYE SİNAN AYDEMİR FOTOĞRAFLARI

Sinan 14 kardeşin arasından 15kişinin içine geldi hiç yadırgamaz bence

Çok masum şimdilik favorim

Sinan AydemirSen gönüllerin kahramanı oldun bile, adamın dibisin, güzel yürekli insan

Sinan gururumuzsun seninleyiz

güzel yürek.....şahanesin be.....favorimsin....

en bunu tutuyorum hiç kimseye bugüne kadar oy vermedim aman buna veririm bunun kazanmasını istiyorum hepsi zengin bu fakir inşallah bu kazanir

Ben seni ve bir de o sonuna kadar dayanan kızı destekliyorum. Dayanın lütfen

Biz şırnak lılar olarak sonuna kadar arkandayızz.. helal olsunn