Big Brother Türkiye'de Sevgililer Gününde innaılmaz tartışmalar kavgalar, öfke nöbetleri yaşandı. 14 Şubat 2016 Pazar günü Sevgililer Günü aynı zamanda eleme gecesi de olunca olanlar oldu. Bir yarışmacı Big Brother evine Sevgilier Gününde veda etti. Peki bu gece Big Brother evine kim veda etti? İşte Kanal D ekranlarında yayınlanan Big Brother Türkiye evinde yaşanan her şey haberimizde...

Big Brother Türkiye'de Hüseyin eşine olan özlemini anlattı. Gözyaşlarını tutamayan ve hüngür hüngür ağlayan Hüseyin Sevgililer Gününde duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. 

Bu arada Big Brother evinde kalan tüm erkekler le tüm kadınlar birbirleriyle aşk yaşamaya başladılar. Bu da Big Brother evinin aşk evi haline geldiği eleştirilerinin ne kadar doğru olduğunu gösterdi. Bu arada sosyal medyada eleştirilerde aşk olaylarının ajansın zorlamasıyla olduğu idia ediliyor.

Yasin ve Rezzan 14 Şubat Sevgililer Gününde bir araya geldi ve kavuştular.

Çılgın ve edep dışı hareketleriyle Big Brother evini karıştıran Onur'a Seda'dan uyarı geldi. Seda Onur'a "BU akşam sakin ol" dedi. Sevgililer Günü bahanesiyle Onur'un Seda'ya cinsel yönden ileri hareketlerde bulunacağı korkusu yaşadığı sanılıyor.

Big Brother Onur Seda

Bu arada Big Brother evinde Seda, Onur'la ilişkisine karışan Hüseyin'e sert çıktı. Seda'nın "aramıza girme" eleştirisne Hüseyin "istediğin yere kadar yolun var" dedi ve yüzü asılı.

Bu arada Emre'nin Hazal'ı neden kırmızı odaya çağırıp çağırmadığı da merak konusuydu ve eleme gecesinde uzun süre tartışıldı. 



Bu arada Big Brother'dan Gökçen'e büyük bir Sevgililer Günü sürprizi yapıldı. Big Brother eski yarıuşmacısı ve Gökçen'in sevgilisi Demir Big Brother evine döndü. Gökçen'e bir kolye hediye eden Demir "bu kolyeyi çıkarma sana şans getirsin. Bu kolyeyle birlikte birinci ol" dedi. Gözyaşlarına boğulan Gökçen'de Demir'e sarılarak kolyeyi asla çıkarmayacağını söyledi

Gökçen Demir'e bağıra bağıra şöyle dedi: "Demir, seni seviyorum"

Kısmetse Olur Rezan

Rezan'ın eleme listesine Gökçen ve İdil'in adını verdim demesi Big Brother evini darmadağın etti. Rezan neden erkeklerden birinin adını vermek yerine iki kızın adını vermesi şok etkisi yarattı...

Rezan is İdil ve Gökçen'in kendisini tamamen yalnız bıraktığını söyledi.

İdil ise "Rezan'ın beni istemediğini ve önemsemediğini düşünüyordum. Yoksa Rezan'la arkadaş olmayı çok isterdim" dedi. Bun arağmen İdil ve Rezan yeniden tartışmaya başladı.

Big Brother Onur

Big Brother Türkiye'd seyirciden en fazla oyu alarak yarışmada kalmayı garantileyen isim Onur oldu. Onur tüm edepsizliğine rağmen nasıl oldu da en çok oyu aldı. Sosyal medya bir anda karıştı.

Gökçen, Rezzan ve Hüseyin... Bu 3 yarışmacıdan biri yarışmaya veda edecek.

Onur kurtuldu. Onur'dan sonra kurtulan diğer yarışmacı Rezzan oldu. Rezzan yüzde 28 oy alarak Big Brother evinde kaldı. Rezan sevincini sevgilisi Semih'e sarılarak kutladı.

BİG BROTHER TÜRKİYE YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

Big Brother Türkiye Hüseyin, Rezan ve Gökçen

Geriye Gökçen ve Hüseyin kaldı. 

Big Brother'da en az oyu alarak elenen yarışmacı Hüseyin oldu ve Hüseyin 14 Şubat Sevgililer gününde elenerek eşine kavuştu. Big Brother Türkiye'de Hüseyin elendi...

Big Brother Türkiye Hüseyin

Big Brother Türkiye'de Hüsetin eşini çok özlediğini söylemişti...