Big Brother Türkiye'de 4. hafta elenecek isimler belli oldu. 4. haftada ilk defa 4 kız birden listeye girdi. Big Brother Türkiye 4. hafta eleme listesine girecek isimler Tuğra, Gökçe, Rezan, İdil oldu.

Big brother Türkiye evi 3. Hafta eleme listesi kısa bir süre önce yapılan oylama sonucu belli oldu. Hafta içi her gün 23.45'de yayınlanan yarışma internetten 24 saat online olarak izlenebiliyor. Bugüne kadar Türkiye'de kurulmuş en büyük kapalı alana sahip olan TV yarışması olan Big Brother Türkiye yarışması yayımlanmaya başladığı ilk günden bu yana izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile takip ediliyor. 7 gün 24 saat tam 90 kamera ile takip edilen evde görüntüler canlı olarak youtube kanalından canlı olarak izlenebiliyor. 12 Aralık cumartesi günü yapılan eleme sonrasında eleme listesinde isimler olan Gökçen, Onur, Gülşen, Oktay’dan Gülşen yarışmaya veda etti. Gülşen, ‘Big Brother Türkiye evi 2. Haftada, 1 milyon TL’lik rekor ödüle ve hayallerine veda eden isim Gülşen Oldu. Ev halkı tarafından gitmesinin en çok istediği kişi olan Gökçen’in evde kalması, ‘Big Brother Türkiye evinde zorlu bir haftanın başlayacağının da habercisi oldu. Zorlu bir haftaya başlarken yarışmacılar yeni bir haftaya başladılar.15 Arlıuk 2015 Big brother 3. Hafta eleme listesi de kısa bir süre önce belli oldu. Big brother eleme listesi ve detaylar haberimizde.

Big Brother Türkiye 4. hafta eleme listesine girecek isimler Tuğra, Gökçe, Rezan, İdil oldu. Gökçen mi, İdil mi, Rezan mı, Tuğra mı? Eve kimin veda edeceği SMS seyirci oylaması sonucu belli olacak.

BİG BROTHER EVİ 3. HAFTA ELEME LİSTESİ BELLİ OLDU!

Big brother evi 2. Hafta elemesi geçtiğimiz hafta cumartesi günü gerçekleşti. Gökçen ve Gülşen’den Gülşen yarışmaya veda etti. Big Brother Türkiye hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Sunuculuğunu Asuman Krause’nin yapmış olduğu program izleyici tarafından oldukça fazla ilgi görüyor. Dış dünya ile hiçbir temasın bulunmadığı bir evde, hem izleyenlere hem de ev halkına sıra dışı bir deneyim sunan ‘Big Brother’ olarak tabir edilen bir kişinin yönlendirmesiyle ne derse o oluyor. Kural mı konacak?

Onu sadece ‘Big Brother’ biliyor. Ve bu kurallar hemen her gün değişiklik gösterebiliyor. Big Brother evi 3. Hafta eleme listesi için; Funda, Gökçe’nin ismini verdi. Funda’nın vermiş olduğu ikinci isim ise Oktay oldu. Onur Eleme listesi için İdil’in adını verirken, Onur ise Gökçen’in ismini verdi. Gökçen eleme listesi için Yasin’in ismini, Yasin’de Oktay’ın ismini verdi. Big Brother Türkiye Evi 15 Aralık 2015 eleme listesini haberimizde bulunan linkti tıklayarak izleyebilirsiniz.

BIG BROTHER TÜRKİYE EVİNE KİM VEDA EDECEK?

Big brother 3. hafta eleme listesşne çıkan 4 isimden Gökçen mi, İdil mi, Oktay mı, Yasin mi? Eve kimin veda edeceği SMS seyirci oylaması sonucu belli olacak. Hafta elemesinde oylamaya çıkacak olan yarışmacılar; Gökçen, İdil, Oktay ve Yasin oldu.