Sunuculuğunu Asuman Krause’nin yapmış olduğu program izleyici tarafından oldukça fazla ilgi görüyor.

Dış dünya ile hiçbir temasın bulunmadığı bir evde, hem izleyenlere hem de ev halkına sıra dışı bir deneyim sunan ‘Big Brother’ olarak tabir edilen bir kişinin yönlendirmesiyle ne derse o oluyor. Kural mı konacak? Onu sadece ‘Big Brother’ biliyor. Ve bu kurallar hemen her gün değişiklik gösterebiliyor.

İlgiyle takip edilen Big Brother evinde geçtiğimiz hafta elenen isim en az oyu alarak Tuğra olmuştu. 4. hafta olduğu gibi yine 5. hafta da eleme listesinde sürpriz isimler yer alıyor. İşte detaylar…

Geçtiğimiz hafta Big Brother Türkiye evinde bir ilk yaşanmış ve eleme listesinde dört kadın yarışmacı eleme için oylamaya çıkmıştı. Oylama sonucunda ise en az oyu olarak Big Brother Türkiye evine veda eden isim Tuğra olmuştu.

Tuğra’nın elenmesinden sonra ise bir sonra ki hafta eleme listesinde kimlerin yer alacağı merak konusu oldu. Big Brother Türküye 5. hafta eleme listesi kısa bir süre önce belli oldu.

Asuman Krause’nin sunumunda Big brother Türkiye evi 4. Hafta elemesi geçtiğimiz hafta cumartesi günü gerçekleşti.



İdil, rezzan, tuğra ve Gökçen arasından en az oyu alan Tuğra Yarışmaya veda etti. Big Brother evi 5. Hafta eleme listesi kısa bir süre önce açıklandı.

Big Brother Türkiye Evi 5. Hafta Eleme Listesinde Kimler Var?

28 Aralık 5. hafta eleme listesinde Çağla, Demir, Gökçen ve Onur yer alıyor.

24 saat internet üzerinden online yayın yapılan Big Brother Türkiye evini, hafta içi her gün 23:45’te TV ekranlarından izleyebilirsiniz.