Star TV ekranlarında devam eden yarışma programı Big Brother Türkiye'de 2016 yılının ilk heyeceanı bu gece yaşandı. Eleme listesinde yer alanÇağla, Demir, Gökçen ve Onur isimlerinden biri bu gece yarışmaya ve yarışmayla birlikte hayallerine veda etti.

PekiBig Brother Türkiye'de2 Ocak 2016 Cumartesi gecesi hangi yarışmacı elendi? Asuman Krause'nin sunuculuğunu yaptığı ve Acun Ilıcalı'nın tahtını ele geçireceği iddia edilen yarışma Big Brother çok fazla ilgi görmedi. İnternetten de canlı yayınlanan Big Brother reytinglerde çok geride kaldı. Bu durumu engellemek isteyen Big Brother'da herkes birbirine aşık olmaya başladı ve sanki aşk adası haline dönüştü.

Geçen hafta Tuğra'nın elendiği yarışmad abu hafta kimin eleneceği merak konusuydu. Haftaya Arsel ve Gökçen arasında yaşanan gerilim yaşandı. Arsel konuyla ilgili olarak çok ağır ifadeler kullandı ve "Gökçen'in bu evden gittiğini varsayıyorum. O yomuş gibi davranacağım" dedi. Bu sözler Gökçen'i çıldırttı. Bu gece Arsel'le Gökçen arasındaki ipler tamamen koptu.

Dokunulmazlık oyununda Arsel ve Gökçen arasında yaşanan gerilim büyüdü. Hatta Arsel elenmesini Gökçen'e bağladı ve Gökçen yüzünden oldu dedi.

Gökçen herkesi basamak olarak kullanıyor diyen Arsel'e diğer yarışmacılar destek vermedi.

Bu arada Arsel'in eleştiirlerine uzun süre sessiz kalan Gökçen parladı ve "sus" diye bağırdı. Arsel bir anda sustu ve başını öne eğdi.

Gökçen'i Ağlatan Sırrı Ne?

Gökçen yarışmada karşı cinsin saldırısına uğradığını ve çok zor dönemden geçtiğini söyledi. Gökçen kendisini ağlatan sırrın ne olduğu sorusuna ise cevap vermedi ve sessiz kaldı. Sosyal medyada Gökçen'i Arsel'in taciz ettiği yorumları yapıldı.

Sinan'da Gökçen'e SaldırdıSinan "Gökçen SMSbirincisi oldukça havalara girdi" dedi. Gökçen Sinan'ı da eleştirdi ve burayı size dar ederim dedi. Ortalık iyice karıştı. Gökçen "Onur ve Sinan Demir'in adını verdilerse onlara buray dar ederim" dedi. Restleşme büyüdü.

Demir'de Gökçen'e Saydırdı..

Demir kendisini savunan ve Sinan ile Onur'u karşısına alan Gökçen'i bir anda sattı. Demir "Gökçen diğer arkadaşlara karşı olan tavırlarını düzeltmezse onu sevemem" dedi. Gökçen yine alttan almadı ve "Beni seven böyle sevsin. Umrumda bile değilsin" diye cevap verdi.

Onur: Seda İçin Ölürüm

Dedik ya Big Brother platform yarışmasını bıraktı gitti ve neredeyse aşk evi haline geldi. Onur "Ben hiç kimseyi Seda'yı sevdiğim kadar sevmedim. Seda'ya aşığım. Seda için ölürüm ama o benden 9 yaş büyük bu onun ailesi tarafından sorun olarak görülebilir. Ama benim için sorun değil. Ben Seda'ya aşık olduğumdan bu yana ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum" dedi. Seda bu sözlere gülümseyerek tepki verdi.

Seda bu arada "Onur'un benden 9 yaş küçük olması sorun değil. Ben Arsel'i seviyorum ama sadece arkadaşız. Onur'a aşık değilim." dedi.

Çağla ve Onur Arasında Gerginlik

Big Brother'da aşk, intikam, kavga, gürültü gırla gidiyor. Çağla ile de Onur arasında gerginlik yaşandı. Çağla Onur'a "adam değilsin" dedi Big Borther evi karıştı.

Rezan: Yasin'i Özlüyorum

Bir ara Yasin ile aşk yaşayan Rezan ise "yılbaşı gecesi Yasin'i görünce çok heyecanlandım. Onu çok özlüyorum" dedi. Rezan ayrıca Yasin'in kendisine aşık olmadığını da söyledi.

Burçak Eleme Listesinden Adını Sildirdi

Eleme listesinde ismi olan Gökçen, Çağla, Onur ve Demir dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlık oyununu Çağla kazandı. Çağla böylece eleme listesinden adını sildirmiş oldu.

Onur oyların yüzde 55'ini aldı ve yarışmada kaldı.

Demir mi Gökçen mi elenecek? Heyecan dorukta...

Gökçen ve Demir arasında yapılan oylamada en az oyu alan ve Big Brother Evine veda eden isim Demir oldu. Big Brother'da bu hafta Demir elendi.