Yarışmanın başında 8 kadın, 8 erkek toplam 16 kişinin yaşamaya başladığı Big Brother Türkiye evinde haftanın finali, 26 Aralık Cumartesi gecesi yani bu akşam 21:45'ten itibaren Star TV ekranlarında canlı yayınlandı. Güzel sunucu Asuman Krause'nin sunuculuğunu yaptığı Big Brother'da eleme heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Peki; 26 Aralık gecesi Big Brother Türkiye evine kim veda etti? Big Brother Türkiye'de kim elendi?

Big Brother Türkiye'de bu hafta elenme listesinde bulunan yarışmacılar Gökçen, İdil, Rezan ve Tuğra idi. Geçen hafta yarışmanın etkili isimlerinden Onur'un birinden hoşlandığını açıklaması ancak kimden hoşlandığını bir türlü dile getirmemesi Big Brother evinin iyice karışmasına neden olmuştu. Bu hafta Big Brother'da Gökçen mi?, Rezan mı?, Tuğra mı? yoksa İdil mi elenecek? sorusu cevabını buldu. Bu hafta bir kız daha yarışmaya veda etti.

REZAN'IN HAYALLERİ

Big Brother Türkiye evinde birbirinden hoşlanan ve aşklarını ilan eden Rezan ve Yasin arasında bu gece çok büyük gerginlik yaşandı. Aralarındaki ilişkiyi ''El ele tutuştuk, göz göze baktık'' diye dile getiren ve Onur'a çok güvendiğini söyleyen Rezan ''hepsi yalanmış'' diyerek Yasin'e olan sitemini dile getirdi. Peki; Rezan'ın kurduğu hayaller gerçek olacak mı?

BİG BROTHER TÜRKİYE EVİNDE BU HAFTA NELER OLDU?

Gökçen ve Demir arasında olanlar:

Big Brother Türkiye evinin ilk haftalarında çok samimi oldukları görülen ve muhabbetleriyle herkesi hayran bırakan Gökçen ve Demir arasına son haftada adeta kara kedi girmiş ve araları bozulmuştu. Son günlerde ikilinin arasında yeniden bahar havası esmeye başladı.

Çağla, Onur'a aşkını itiraf etti.

Neredeyse evlilik programında dönen Big Brother Türkiye'de Çağla, Onur'a olan duygusal hislerini daha açık bir deyimle aşkını Seda ve Funda ile paylaşmasının ardından duygularını Onur'a açık bir şekilde itiraf etti. Ancak Onur bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirdi. Ayrıca Onur, başkasından hoşlandığını söyledi.

Oktay’ın fenalaşması ile eve gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Oktay’ın sağlık sorunları düzelmeyince milli sporcu hastaneye kaldırıldı. Oktay yaşadığı be yaşayacağı muhtemel sağlık sorunlarından dolayı Big Brother Türkiye Evi'nden diskalifiye edildi.

4. Haftanın Lideri Sinan.

Big Brother Türkiye evinde 4. haftanın lideri 14 kardeşli Şırnaklı Sinan oldu. İkinci defa evin lideri olan Sinan, VIP odaya taşındı.

BİG BROTHER TÜRKİYE EVİNE KİM VEDA EDECEK?

Dokunulmazlığı Kim Kazandı? Gökçen mi, İdil mi, Rezan mı, Tuğra mı?

Dokunulmazlık oyununu İdil kazandı ve İdil elenmekten kurtuldu. Big Brother'dan Gökçen, Rezan ya da Tuğra elenme korkusu yaşamaya başladı.

SMS'lerde yüzde 50 oy alan Gökçen elenmekten kurtuldu. Bir şans daha istiyorum, burada bir hafta daha kalmalıyım diyen Rezan ağlamaya başladı. Çok üzgünüm gitmek istemiyorum dedi.

SMS sonucuna göre Tuğra en az oyu aldı ve Big Brother'dan elendi. 26 Aralık Cumartesi gecesiBig Brother'dan elenen yarışmacı Tuğra oldu.