Asuman Krause tarafından sunulan ve Star TV ekranlarında devam eden Big Brother Türkiye yarışmasında 16 Ocak Cumartesi gecesi  eleme heyecanı vardı. Big Brother'da bu hafta Gökçen, Emrah, Rezan ve Hüseyin eleme potasına girdi. İzleyicilerden en az oy alan 4 yarışmacıdan biri, bu akşam ‘Big Brother Türkiye’ evine veda etti.

Big Brother Türkiye'de ev halkı Gökçen'in gitmesini istedi. Eğer izleyicilerde ev halkı gibi düşünürse Gökçen bu hafta Big Brother evine veda edecek. Bu hafta Rezan ya da Gökçen'in eleneceği düşünülüyor.

‘Big Brother Türkiye’ izleyicileri, 14 Ocak Perşembe günü saat 16.00’ya kadar evde kalmasını istediği adayın ismini BBTR mobil uygulamasından ya da cep telefonundan 6400’a mesaj göndererek destekledi. Bu akşam ise (16 Ocak Cumartesi) sonuçlar açıklandı ve izleyicilerden en az oyu alan kişi ‘Big Brother Türkiye’ evine veda etti.

Bu hafta eleme listesinde Gökçen, Emrah, Rezan ve Hüseyin'in adı vardı. Yapılan eleme sonucunda Big Brother Türkiye'ye veda eden isim Emrah oldu..

Big Brother Emrah

Big Brother Türkiye evinden ayrılan Emrah gözyaşları içerisinde uğurlandı...