Star TV ekranlarının en sevilen yarışma programı Big Brother Türkiye’de eleme 14 Şubat Sevgililer günü eleme listesi belli oldu. Big Brother Türkiye'de eleme listesinde yer alan dört isimden hangisinin eve veda edeceği merak konusu oldu. Star TV'de 1 milyonluk büyük ödüle Big Brother evine edecek olan isim ise büyük bir rastlantı sonucu yarışmanın 14 Şubat Pazar akşamı Sevgililer Gününde yayınlanacak olan haftanın finalinde belli olacak.
Big Brother Türkiye 11. haftanın eleme listesinde kimler var?

Big Brother Türkiye'de yarışmaya veda etmesi istenen dört kişi yarışmacılar arasında yapılan oylama ile belirlendi. BU haftanın yani 11. haftanın eleme listesinde Rezan, Gökçen, Hüseyin ve Onur var. Yarışmacılar azaldığı için birer oyla kimse gidemiyor artık. Bu yüzden ev halkının verdiği ikişer oy sonucu bu isimlerden Rezan ve Gökçen dörder oy, Onur üç oy, Hüseyin ise iki oy alarak alarak eleme listesinde gitmesi muhtemel isimler oldular.

Big Brother Türkiye izleyicilerinin heyecanla beklediği 11. haftanın finali gecesi 14 Şubat Pazar akşamı Sevgililer Gününde ekranlarda olacak. Asuman Krause'nin Sevgililer Gününe özel ne tür sürprizler yapacağı ise merak konusu.

Big Brother Türkiye 14 Kasım eleme gecesi

Gökçen, Onur, Hüseyin ve Rezan bu gece yarışmada kalmak için mücadele verecekler. Bu haftaki listede şüphesiz en antipatik olanı dengesiz hareketleriyle Big Brother evini aşk evi haline getiren Onur. Onur'un evde kalmaya devam etmesi Big Brother'un izlenme oranını daha da düşürecek gibi görünüyor. Peki bakalım ne olacak?


Big Brother evinde sinirler iyice gerildi. Yaruşmada sona yaklaşıldıkça çok garip şeyler yaşanıyor. Dedğimiz gibi bunlardan en ilginci kafayı yemiş gibi hareketler yapan Onur. Geçenlerde Seda'nın yatak odasında yaptıkları hala hafızalarda.

Big Brother Seda

14 Şubat 2016 Pazar gecesi Big Brother Türkiye Evine Kim Veda Edecek? Gökçen mi, Hüseyin mi, Onur mu, Rezan mı?
Eve kimin veda edeceği SMS seyirci oylaması sonucu belli olacak. Evde kalmasını istediğiniz yarışmacıyı desteklemek için;

Neyse bizce SMS falan yollamayın zaten... Böyle bir yarışmaya SMS yollayarak paranızı boşa harcamayın.

Big Brother Eleme gecesi bu gece Satar TV'de ekranda olacak...