Star TV'de yayınlanan Big Brother Türkiye yarışmasında birinci haftanın sonuna gelindi ve bir yarışmacı Big Brother Türkiye evine veda etti. Kurdukları ‘Kapüşonlular Çetesi’  adlı çete nedeniyle ceza alan Sinan, Onur, Arsel ve Alphan elenecek isimler olarak belirlendi ve bu dört isim dokunulmazlık kazanmak için mücadele etti.

Kıyasıya bir mücadele içine giren Sinan, Onur, Arsel ve Alphan Big Brother evinde kalmak için oynadıkları oyunda büyük mücadele verdiler. Daha oyunun ilk bölümünde pes eden Arsel oyunu bıraktı ve elenecekler arasına girdi. Dokunulmazlık oyununu kazanan Sinan elenmekten kurtuldu. 

Tuğra Özer, Çağla Çoban, Seda Gümüşçü, İdil Kaluç, Funda Güven, Gökçen Yurt, gülşen Dinçer, Rezan Denizmen, Hüseyin Kantarcı, Oktay Yavuzarslan, Deniz Kırılmaz, Sinan Aydemir,Onur Aydemir, Arsel şentürk,Yasin Özegemen, Alphan Yuvalı'nın yarışmacı olarak yer aldığı Big Brother Türkiye'de yarından itibaren bir erkek eksilecek ve yarışma 15 kişiyle devam edecek. Big Brother Türkiye'de bu şekilde her hafta bir yarışmacı elenerek Big Brother Türkiye evine veda edecek.

BİG BROTHER TÜRKİYE YARIŞMACILARI KİMLER FOTO GALERİ TIKLA

ALPHAN KİMDİR?
 
Ailesi ile beraber yaşıyor, ikiz kardeşi var ama kardeşi ile tamamen farklı karakterler olduğunu söylüyor. Salsa ve bachata yapıyor. Alphan düzenli yaşamayı seviyor, odasındaki eşyaların düzeninin bozulması onu rahatsız ediyor. Clark Kent gibi içinde herkese göstermediği çok güçlü bir karakter olduğuna inanıyor. Alphan genç yaşına rağmen, hayatta bir çok tecrübe edindiğini söylüyor. Big Brother Türkiye’nin de onun için büyük bir yaşam tecrübesi olacağını düşünüyor. Kolay kolay sinirlenmediğini belirten Alphan, sakin yapısı ile ev arkadaşları arasında sevileceğine inanıyor. En büyük korkusu herhangi bir işte başarısız olmak. Alphan Big Brother Türkiye’den 1 milyon lirayı kazanıp, eğitimi için kullanmak istiyor.
Big Brother Alphan

ARSEL KİMDİR?
 
Arsel üç kardeşin en küçüğü ve en değerlisi. Babasının tekstil ve yatırım şirketinde kardeşleriyle birlikte çalışıyor. Tenis oynamayı ve sörf yapmayı seviyor. Arsel’in en büyük tutkusu arabaları. Sık sık araba kazası geçiren Arsel son kazasını Big Brother Türkiye elemeleri sırasında geçirdi. Saçları konusunda oldukça takıntılı ve jölesini sürmeden güne başlamıyor. Kendine güveniyor, rakiplerini ticaret zekâsı ile zorlayacağını düşünüyor. Arsel Big Brother Türkiye’den 1 milyon lirayı kazanıp kendi işini kurmayı istiyor.
Big Brother Onur Arsel Alphan
 
ONUR KİMDİR?
 
Babası ile büyüyen onur, hayata dair çok şeyi ondan öğrendiğini söylüyor. Hayvanları sevse de kedilerden korkuyor. Kızlarla flört etmeyi seviyor, Big Brother Türkiye evinde en çok kızları merak ediyor. Diş tellerini de kızlar tarafından beğenildiğini düşündüğü için çıkarmıyor. Türkiye’nin gülmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Onur, çılgınlıklarıyla gönülleri fethedeceğini inanıyor. Onur Big Brother Türkiye’den 1 milyon lirayı kazanıp Dünya’da ayak basmadık yer bırakmak istemiyor.
Big Brother Onur, Alphan
 
SİNAN KİMDİR?
 
14 kardeşi var ve hepsi ülkemizin farklı şehitlerinde yaşam mücadelesi veriyor. Sinan’ın hayattaki en büyük idolü babası. Big Brother Türkiye elemelerine katılabilmek için 3 gün boyunca tırla yolculuk yaparak İstanbul’a geldi. Sinan küçüklüğünden beri bir çok işte çalışarak ailesine destek olmaya çalışmış. Şimdi de üniversiteye gidip ailesinin gururu olmak istiyor. Hayvanları çok seviyor, babası ile birlikte tavşan besliyor. Boş zamanlarında mahalledeki arkadaşları ile futbol oynuyor. Yanından ayırmadığı kolyesinde “zaafım” yazıyor ve bunun hayatının sırrı olduğunu söylüyor. Sinan Big Brother Türkiye’den 1milyon lirayı kazanıp bütün ailesini bir araya getirmek istiyor.
Big Brother Alphan


Big Brother Türkiye evine veda eden isim Alphan oldu. Alphan elendi ve yarışmaya veda etti...

BİG BROTHER TÜRKİYE YARIŞMACILARI KİMLER FOTO GALERİ TIKLA