Big Brother Türkiye’de bu gece ilk eleme heyecanı yaşanacak ve 16 kişinin kalığı eve bir yarışmacı veda edecek. Peki Big Brother Türkiye evine bu gece kim veda edecek? Alphan, Arsel, Onur ya da Sinan mı? 

‘Big Brother Türkiye’de eleme heyecanı var!

Haftanın finali’nde hafta boyunca yapılan yarışmalarda en az puanı toplayan ; Alphan, Arsel, Onur ya da Sinan isimlerinden biri  ‘Big Brother Türkiye’ evine veda eden ilk isim olacak. İlk eleme heyecanının yaşanacağı ve bir yarışmacının Big Brother Türkiye evinden ayrılacağı  ‘Big Brother Türkiye-Haftanın Finali’, Asuman Krause’nin sunumu ile bu akşam Star ekranlarında.

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği yarışma tam bir hayal kırıklığı yaşattı. 1 milyon ödüllü bir yarışma için çok kötü bir performans. Eğer SMS'lerde yeteri kadar gelir gelmezse yarışmanın kaldırılması bile gündeme gelecek. Hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında Star’da ekrana gelen ‘Big Brother Türkiye’de ilk eleme heyecanı bu akşam yaşanacak. 

‘Kapüşonlular Çetesi’ adlı bir grup kuran ve elemede gizli ittifak kurdukları için Big Brother tarafından cezalandırılan Alphan, Onur ve Sinan’ın dışında Arsel’in de aralarında bulunduğu dört kişiden biri Cumartesi akşamı ‘Big Brother Türkiye’ evine ve aynı zamanda 1 milyon liralık rekor ödüle de veda edecek. 

Kapüşonlular Çetesi

ELEMELER HALK OYUYLA YAPILIYOR

Ev halkının, evde kalacak arkadaşlarını seçtiği, halkın da evde kalmasını istediği ismi oyladığı ‘Big Brother Türkiye’de izleyiciler, akıllı telefonlarına ya da tablet bilgisayarına indirdikleri  ‘Big Brother Türkiye’ uygulaması ile de, 24 saat ‘Big Brother’ evini izleyebiliyor ve oylamaya katılabiliyor. 

Big Brother Türkiye Yarışmacıları Şu İsimlerdenOluşuyor!;

Tuğra Özer, Çağla Çoban, Seda Gümüşçü, İdil Kaluç, Funda Güven, Gökçen Yurt, Gülşen Dinçer, Rezan Denizmen, Hüseyin Kantarcı, Oktay Yavuzarslan, Deniz Kırılmaz, Sinan Aydemir,Onur Aydemir, Arsel şentürk,Yasin Özegemen, Alphan Yuvalı

Big Brother Türkiye Haftanın Finali 5 Aralık Cumartesi akşam saat 20'de Star ekranlarında olacak.


Big Brother Türkiye evine veda eden isim Alphan oldu. Alphan elendi ve yarışmaya veda etti...

BİG BROTHER TÜRKİYE YARIŞMACILARI KİMLER FOTO GALERİ TIKLA