Star TV'de Asuman Krause tarafından sunulan ‘Big Brother Türkiye’ evinin elemesi 9 Ocak Cumartesi yapılacak.  Haftanın Finali’nde eleme listesine giren isimler bu kez; Gökçen, Çağla, Emrah ve Funda oldu. Önce bu 4 yarışmacı dokunulmazlık oyununu kazanmak için yarışacak. Dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı elenmekten kurtulurken izleyicilerden en az oy alan 3 yarışmacıdan biri, ‘Big Brother Türkiye’ evine veda edecek.

Big Brother Türkiye izleyicileri bu hafta kim elenecek? Gökçen, Çağla, Emrah ve Funda mı? Eve kim veda edecek?sorusunun cevabını arayacak.

Ev halkının kullandığı oy sonucu, ‘Big Brother Türkiye’nin 6. haftasının eleme listesi şekillendi; Big Brother Türkiye eleme listesi Gökçen, Çağla, Emrah ve Funda’dan oluştu. ‘Big Brother Türkiye’ ev halkının yaptığı oylama sonucunda bu hafta, Gökçen ve Çağla 6’şar oy ile evden gitmesi en çok istenen isimler oldu. Eleme listesi için adı ilk kez söylenen Emrah, 4 oy ile üçüncü sırada yer aldı. Dördüncü isim için ise, Funda ve Rezan’a 2’şer oy ile eşit sayıda oy çıktı. Big Brother, eleme listesine girecek dördüncü ismi belirleme görevini, evin lideri İdil’e verdi. İdil, tercihini Funda’dan yana kullandı. Böylece, ‘Big Brother Türkiye’ evinin 6. haftanın eleme listesi Gökçen, Çağla, Emrah ve Funda olarak belirlendi.
 
Cumartesi akşamı, bu dört yarışmacıdan biri ‘Big Brother Türkiye’ evine ve aynı zamanda 1 milyon liralık rekor ödüle veda edecek. 

‘Big Brother Türkiye’nin 6. haftasının eleme listesi

‘Big Brother Türkiye’ izleyicileri, Perşembe günü saat 16.00’ya kadar evde kalmasını istediği adayın ismini BBTR mobil uygulamasından ya da cep telefonundan 6400’a mesaj göndererek destekledi. Cumartesi akşamı sonuçlar açıklanacak ve izleyicilerden en az oyu alan kişi ‘Big Brother Türkiye’ evine veda edecek. 
 
Asuman Krause’nin sunumuyla ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ Cumartesi akşamı özetsiz yeni bölümüyle, 21.30’da Star’da. 
 
Yayın Günü: 9 Ocak Cumartesi
Yayın Saati: 21.45