Aşağıda Big Brother yarışmacısı Onur Aydemir'in kim olduğunu okuayacaksınız ancak öncesinde size bomba gibi bir haberimiz var. Big Brother kadın yarışmacılardan Çağla 22 Aralık Pazartesi gecesi yayınlanan bölümde Onur'a ilan-ı aşk yaptı. Onur bu teklif karşıısnda tam anlamıyla şok yaşarken ne yapacağını şaşırdı.

Big Brother Türkiye Star TV ekranlarında başladı. 16 yarışmacının 1 milyon liralık muhteşem ödül için mücadele edeceği Big Brother Türkiye'de yarışmacılar tanıtıldı. Yarışma sahasına girer girmez ilk görevlerin verildiği Big Brother'da ilk ceza da yazılmış oldu. 

Big Brother Türkiye evindeki ilk görevin galibi ve haftanın lideri Oktay! oldu. OKtay bir hafta boyunca liderlik yapacak. Bu arada Big Brother Evinin ilk cezasını Onur alıyor. Onur 6 saat boyunca fanusta kalacak!

Peki Big Brother Türkiye Yarışmacısı Onur Aydemir Kimdir?

Big Brother Türkiye Yarışmacısı Onur Aydemir Bursa doğumlu ve 20 yaşında. Onur Aydemir öğenci. Onur en çok Big Brother evinde kimlerle birlikte yaşayacağını merak ediyor. Dişerinde tel takılı olan Onur bu telleri çıkarmayı düşünmediğini çünkü dişindeki tellerle daha çekici olduğunu söyledi.

Beni Tüm Türkiye ve dünya tanıyacak diyen Onur Big Brother şampiyonu ben olacağım diye iddiada bulunuyor.

Onur; “Kızları seviyorum, kızlar da beni seviyor!” diyor.

Big Brother Türkiye Yarışmacısı Onur Aydemir
BİG BROTHER TÜRKİYE ONUR AYDEMİR FOTOĞRAFLARI