Big Brother Türkiye yarışması nihayet Star Tv ekranlarında başladı. Asuman Krause'nin sunuculuğunu yaptığı Big Brother Türkiye'de 16 yarışmacı 100 gün boyunca BBT evinde birlikte yaşayacaklar. Yarışmacılar 8 erkek ve 8 kadından oluşuyor. Big Brother Türkiye yarışmasını ödülü ise bu güne kadar Türkiye'de bir yarışmada bir kişiye verilen en büyük ödül. Big Brother Türkiye büyük ödül tam 1 milyon lira...

Dün geve yayınlanan bölümde Big Brother Türkiye yarışmacıları kendilerini tanıttı. Big Brother Türkiye evinde ilk defa bir araya gelen yarışmacılar tanıştılar ve kuralları tanımaya başladılar. Dün gece ayrıca ilk oyun da oynandı ve haftanın lideri belirlendi. Big Brother Türkiye'de ilk oyunu kazanan Oktay Yavuzaarslan haftanın lideri oldu.

GÜLŞEN DİNÇER KİMDİR?

Big Brother Türkiye yarışmasının güzeller güzeli yarışmacısı Gülşen Dinçer 26 yaşında ve Malatyalı... Moda Tasarımcısı olan Gülşen Dinçer yarışmada çok iddialı olduğunu söylüyor.

Gülşen Dinçer Big Brother Türkiye evinde "standart kız algısını yıkmak için mücadele edeceğini" söylüyor. Dinçer "Eğer kazanmak için yalnız kalmam gerekirse onu sonuna kadar yaparım" diyerek rakiplerine gözdağı veriyor.