Onu ilk olarak Bu Tarz Benim programı ile tanımıştık. Yarışmanın formatı değişip ismi aynı kaldıktan sonra jüri üyeliğini Cemil İpekçi, Sibel Arna, Umut Eker, Chloe Loughnan gibi isimlerin yaptığı yarışma da dikkat çeken İdil Naz Kaluç şimdiler de başka bir yarışma programı ile ekranlara geliyor. Big Brother Türkiye yarışmasına katılan Kaluç bu yarışma da neler yaşayacak izleyip göreceğiz. Ama şimdilerde en çok merak edilen sorulardan biri Big Brother İdil kimdir sorusu oldu. İdil Naz Kaluç kaç yaşında ve hakkındaki tüm detaylar Ajans Haber de.

BİG BROTHER İDİL KİMDİR

Big Brother İdil olarak anılmaya başlanan İdil Naz Kaluç 27 Temmuz 1995 yılında İstanbul'da doğmuştur. Haliç Üniversitesi Beden Antrenörlüğü Bölümü'nde okuyan İdil 1.67 boyundadır. Aslan burcu olan yarışmacı İstanbul'da yaşamaktadır ayrıca pilates, tenis ve yüzme eğitmenliği yapmaktadır. Sporu bir yaşam biçimi olan gören İdil 50 kilodur ve en büyük hayali oyuncu olmaktır. Bu Tarz Benim yarışmasında birinciliği yakaladıktan sonra bir çok yerde gördüğümüz İdil Naz şimdi farklı formatta bir yarışma programıyla karşımıza çıkıyor. Big Brother İdil olarak şimdiden merak edilen yarışmacı kendisini sevdiklerini kimseyle paylaşamayan, kıskanç biri olarak tanımayan yarışmacı yarışma tanıtımındaki çekimlerde “Big Brother Türkiye’ye dost kazanmaya değil, birinci olmaya geldim.” diyerek kendisini ifade etmiştir. Moda yarışmasıyla tanıdığımız İdil giyim tarzıyla ilgili eleştirileri kabul etmiyor ve ruj sürmediğinde kendisini eksik ve bakımsız hissetiğini belirtiyor. Dobra konuşan ve aklına gelen her şeyi hemen söyleyen İdil “Tarzım her zaman kıskançlık yaratır.” ifadesini kullanıyor.

Rüzgar sörfü yapan ve tenis oynamayı seven idil konuşmasının kesilmesinden nefret ediyor. İlgiyi çok seven İdil platonik aşık olmaktan çok korkuyor. Big Brother İdil yarışmadan kazandığı parayı ailesiyle paylaşmayı planlıyor.