Star TV'nin yeni yarışması Big Brother Türkiye'de her Cumartesi gecesi eleme heyecanı yaşanıyor. İki hafta önce başlayan yarışmada geçen hafta Alphan elenmişti. Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan Big Brother Türkiye'de bu hafta ikinci yarışmacı elenecek. 

Big Brother Türkiye'de bu hafta yarışma potasında olan isimler Gökçen, Onur ve Gülşen'di. Hangi yarışmacının eleneceği merak onusu oldmuştu. Peki km elendi? 

Big Brother Türkiye 12 Aralık haftanın finalinde izleyici karşısına çıkacak olan Big Brother Türkiye yeni bölümünde haftanın eleme listesinde yer alan isimlerden halk oylamasında en düşük puanı alan yarışmacı büyük ödüle ve Big Brother evine veda edecek. Yarışmacıların yaptığı yarışmalar ve oylama sonucunda en çok evden gitmesi istenen isimler olan Gülşen, Onur ve Gökçen eleme listesine giren yarışmacılar olurken, eleme listesine girecek olan dördüncü ismi iki kişinin oylarında eşitlik olduğu için haftanın lideri olarak Sinan belirledi. Sinan, eşit oy alan Oktay ve Yasin arasında daha çok seveni ve destekleyeni olduğu için halk oylamasında elenmeyeceğini düşündüğü Oktay’ı seçerek eleme listesinin son halini oluşturdu. Buna göre eleme listesi Gökçen, Onur, Gülşen ve Oktay’dan oluştu. Hafta boyunca yapılan halk sms oylarında en az oyu alan yarışmacı bu akşam Big Brother Türkiye kim elendi? belli olacak. Bakalım bu isim kim olacak?

Bu hafta eleme listesine iki bayan bir erkek yarışmacı girdi. Büyük ihtimalle bu hafta bir bayan yarışmacı elenecek ve erkek bayan sayısı yeniden eşitlenecek. Bu durumda büyük Gökçen ve Gülşen'in elenme ihtimali daha fazla görünüyordu
Big Brother Gökçen

Big Brother Türkiye'de eleme listesinde yer alan Gökçen Aptal Sarışın değilim çıkışıyla gündeme gelmiş ve sosyal medyada çok konuşumuştu. 30 yaşındaki güzel yarışmacı Spor Eğitimeni olarak hayatını devam ettiryordu. Gökçen sporcu bir kişiliğe sahip olmasına rağmen zor parkurlarda oldukça zorlandı.

Big Brother Gülşen
Big Brother Türkiye'de 12 Aralık Cumartesi gecesi yapılan eleme oylamasında elenme tehlikesi olan yarışmacılardan biri de Gülşen'di... Gülşen'de zor oyunlarda oldukça zorlandı ve elenme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. 26 yaşındaki Malatyalı yarışmacı Gülşen Big Brother takımında çok seviliyor. Ancak çok sevilmek Big Borther evinde kalmak için yeterli değil...

Big Brother Onur
Big Brother Türkiye eleme tehlikesi içinde olan yarışmacılardan bir diğeri de Onur... Onur'da yarışmanın çok sevilen yarışmacılarından biri... Geldiği ilk hafta Big Brother evinde aldığı şok cezayla tanınan ve hayatından bezen Onur elendi mi? Onur Big Brother evinde kalmak için ne yaptı? Aslen Bursalı olan 20 yaşındaki Onur yarışmanın favori isimleri arasında görülüyordu. Kedilerden çok korkan Big Brother Onur aslında hayvanları çok seviyor. Türkiye de en çok gülünmeye ihtiyaç olduğunu söyleyen Onur yapacağı çılgınlıklar ve espirilerle gönüllere gireceğini ifade ediyor. 

PEKİ KİM ELENDİ?

Bütün bu açıklamalardan sonra Big Brother Türkiye'de 12 Aralık Cumartesi gecesi kim elendi?

2. hafta Big Brother Türkiye evinden elenen isim Gülşen oldu. Eleme heyacanı Gülşen ve Gökçen arasında yaşandı.

Seyircilerin kullandığı oylar sonucunda evden elenen isim Gülşen oldu.

BİG BROTHER GÜLŞEN FOTO GALERİ

Big Brother Türkiye'den elenen Gülşen duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Bütün arkadaşlarıyla tek tek vedalaşan Gülşen, Big Brother'a veda etti.