Star TV'de 100 gün boyunca yayınlanacak olan Big Brother Türkiye nihayet başladı. 1 milyon lira ödülün olduğu Big Brother Türkiye'de 16 kişi büyük ödülü kazanmak için mücadele edecekler.

Şu anda; İtalya, İspanya, Filipinler, Meksika, Almanya, Fransa, Bulgaristan ve Balkanlar’da yayında olan ‘Big Brother’,  Türkiye için aylar öncesinden hazırlıklara başlandı. 3 bin metrekarelik bir alanda, 80’den fazla kamera ve 120 mikrofonla her anı izlenecek ‘Big Brother’ evini, yayına taşımak için 300 kişi gece gündüz çalışarak, İstanbul’da bugüne kadar kurulmuş en büyük program platosunu hazırladı.

‘Big Brother Türkiye’ için başvuruda bulunan 37 bin 500 kişiyle tek tek görüşüldü. Aynı evde yaşayacak ve daha önce birbirini hiç görmemiş 8 kadın, 8 erkek ev arkadaşı belirlendi. ‘Big Brother’ evinden 100 günün sonunda birinci çıkacak kişi için rekor ödül ise 1 milyon lira olarak açıklandı. 

Dış dünya ile hiçbir temasın bulunmadığı evde, hem izleyenlere hem de ev halkına sıra dışı bir deneyim sunan ‘Big Brother’ ne derse o oluyor. Kural mı? Onu sadece ‘Big Brother’ biliyor. Ve bu kurallar her gün değişebiliyor. 16 kişi, 100 gün boyunca her yeni güne ‘Big Brother’ın o gün kendilerine vereceği görevleri yerine getirmek üzere başlıyor. 

Big Brother, kimi zaman ev halkından eve elektrik üretmelerini kimi zaman dalgalı denizde suya düşmeden dik durabilmelerini istiyor. 

Bu evde dışarı ile hiçbir temas yok. Bu evde kağıt kalem bile yok. Yeni, bilinmedik, zorlayıcı, eğlendirici, pozitif, öğretici, zekanın ve yeteneklerin konuştuğu bu sıra dışı dünya şimdi ilk kez Türkiye’de…

Big Brother Türkiye Hüseyin Kantarcı

HÜSEYİN KANTARCI KİMDİR?

Hüseyin Kantarcı Kastamonu doğumlu ve 33 yaşında... Hüseyin kendisine bir lakap takılmasını istemiyor çünkü arkadaşlarının kendisine HOY dediğini söylüyor. Hatta arabalarının plakası da HOY... Yani Hüseyin Oğlum Yavaş... 

Hüseyin papyonla girdiği stüdyoda büyük alkış aldı. Yeni evli olan Hüseyin'in eşi de dünya güzeli. Hüseyin eşiyle 26 Eylül'de evlenmiş. 

BİG BROTHER TÜRKİYE HÜSEYİN FOTO GALERİ